GALERIE FOTO: Terenul de sport al Școlii „Alexandru Vlahuță“ Focșani, inaugurat de primarul Misăilă
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Terenul de sport al Școlii „Alexandru Vlahuță“ Focșani, inaugurat de primarul Misăilă
GALERIE FOTO: Terenul de sport al Școlii „Alexandru Vlahuță“ Focșani, inaugurat de primarul Misăilă
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

La Școala Gimnazială „Alexandru Vlahuță“ din Focșani a fost inaugurat, ieri, noul teren de sport, reabilitat cu sprijinul Primăriei Municipiului Focșani și al Consiliului Local. Refacerea în întregime a terenului de sport vine în completarea proiectului finanțat prin fonduri europene „Reabilitare, modernizare și dotări Școala Nr. 8 Alexandru Vlahuță“ și oferă elevilor posibilitatea practicării activităților sportive în condiții moderne, atât în timpul anului școlar cât și pe perioada vacanțelor. La inaugurare au fost prezenți primarul Focșaniului Cristi Valentin Misăilă, inspectorul școlar general Lauriana Ailincuței și deputatul PSD de Vrancea Rodica Boboc.
„Astăzi am avut plăcerea de a participa la inaugurarea terenului de sport din incinta Școlii Gimnaziale nr. 8 „Alexandru Vlahuta”, reabilitat cu sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Municipiului Focșani. Refacerea în întregime a terenului de sport vine în completarea proiectului finanțat prin fonduri europene „Reabilitare, modernizare şi dotări Şcoala nr. 8 Alexandru Vlahuţă“ și oferă elevilor posibilitatea practicării activităților sportive în condiții moderne, atât în timpul anului școlar cât și pe perioada vacanțelor. Cu această ocazie s-a realizat și implementarea unui proiect educational „AllGrow România” în care a fost implicată Școala Gimnazială „Alexandru Vlahuță”. Această etapă a cuprins desfășurarea unui meci amical de fotbal între reprezentantele Școlilor Gimnaziale nr. 3 și Alexandru Vlahuță. Mult succes tuturor elevilor și profesorilor!“, a transmis primarul Cristi Valentin Misăilă.
Conform datelor furnizate de profesoara Liliana Foarfecă, cu ocazia inaugurării terenului de sport, a avut loc și etapa de comunicare a rezultatelor obținute în cadrul proiectului All Grow România - Change Architects, în care Școala „Alexandru Vlahuță“ a fost partener în anul școlar 2017-2018. Pornind de la ideea că astăzi copiii preferă internetul în detrimentul sportului, elevii clasei a VI-a C au identificat o nevoie a lor, au imaginat soluții, au acționat și apoi au comunicat realizările lor. Ei au înființat o echipă de fotbal, având echipament inscripționat cu denumirea The Wolves, au creat un imn al echipei, au format o trupă de majorete și o mascotă a echipei.
Ieri, în prezența oficialităților, s-a desfășurat meciul inaugural al terenului de fotbal, dintre echipa Școlii Vlahuță The Wolves și echipa Școlii Nr. 3 Focșani. Organizatorii evenimentului au fost directoarea Valy Țigănuș și profesoara Liliana Foarfecă, de la Școala „Alexandru Vlahuță“. Conducerea Școlii Vlahuță a mulțumit directorului Școlii Nr. 3 Focșani, Florin Tudose, și profesorului Octavian Bucătaru pentru implicare. „Scopul modernizării și reabilitării a terenului de sport cât și a curții școlii și împrejmuirea perimetrului a fost de a asigura o mai mare siguranță elevilor și a crea condiții optime de desfășurare a orelor de educație fizică și sport, dar și de petrecere a timpului din recreație, într-un mod cât mai agreabil“, au transmis reprezentanții Școlii „Alexandru Vlahuță“. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

24
49
42
3
21
41

Extragerea noroc:  2173238

Harta Focsani
   

Infracţional

Vrâncean PATRON DE SCLAVI în Italia; aceștia locuiau într-un beci, fără apă și lumină, și mâncau alimente cu viermi
Un vrâncean a primit mandat de arestare provizorie şi urmează să fie trimis în Italia pentru a fi cercetat într-un dosar al poliţiei din peninsulă.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost