GALERIE FOTO : Tenis de câmp – Încep turneele de grad A din Circuitul Vrancea Trophy – Consiliul Județean Vrancea, Municipiul Focșani!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO : Tenis de câmp – Încep turneele de grad A din Circuitul Vrancea Trophy – Consiliul Județean Vrancea, Municipiul Focșani!
GALERIE FOTO :  Tenis de câmp – Încep turneele de grad A din Circuitul Vrancea Trophy – Consiliul Județean Vrancea, Municipiul Focșani!
Primul, Trofeul Rotary – Head, va debuta la 20 aprilie!
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Vrancea este unul dintre polii de interes național și internațional ai tenisului de câmp. Turneele din Circuitul Vrancea Trophy, oferit de Consiliul Județean Vrancea și  Municipiul Focșani, indiferent de categoria de vârstă pentru care sunt organizate, se bucură de participări valoroase, cu jocuri spectaculoase, apreciate de asistență și de specialiști.
În acest an, pe Arenele ”George Bucuroiu”, din Complexul Milcovul Sud, primul turneu de grad A, U 12 înscris în Circuitul FR Tenis, și de grad I pentru categoriile de vârstă U 10, și U 14, băieți și fete, ”Trofeul Rotary Head” va debuta la 29 aprilie și este programat să se încheie la 5 mai!
La 29 aprilie va fi și un turneu regional pentru copii U 10 iar la 6 mai, un alt turneu regional pentru U 12 și U 16, ambele din ”Cupa Bucuriei”, DJST Vrancea.
Între 15 și 18 iunie, va fi ”Cupa George Bucuroiu Head”, turneu rezervat veteranilor, masculin și feminin, din categoriile de vârstă +30, +35, +40, +45, +50, +55, +60, +65. 
Cel mai important eveniment sportiv din Vrancea în 2017, ”Vrancea Trophy, Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani, va avea loc în perioada 1-8 iulie, tot la Arenele ”George Bucuroiu”. Este tradiționalul turneu internațional din Circiuitul Federației Internaționale de Tenis, cu premii de 15.000 de dolari americani plus ospitalitate. Va fi a doua ediție a ”Vrancea Trophy – Trofeul CSM Vrancea și al Municipiului Focșani” cu participare feminină. La ediția de anul trecut au jucat la Focșani junioare și senioare, practic, de pe toate continentele! 
În perioada 29 iulie – 4 august va avea loc ultimul turneu de grad A din circuitul FR Tenis, ”Trofeul George Bucuroiu”, pentru U 10, U 12, U 14.
La 29 iulie, micii tenismeni se vor întrece în concursul de categorie regională, pentru băieți și fete U 10, dotat cu ”Cupa de Vară DJST Vrancea”, pentru ca Circuitul de la Focșani să se încheie turneul regional U 12-U 16 – ”Cupa da Vară DJST Vrancea”, la 5 august și ”Cupa de Toamnă DJST Vrancea” - U 10, U 12-U 16, la 10 octombrie.   


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost