GALERIE FOTO: Târg de Dulciuri la Liceul Teoretic Grigore Gheba Dumitrești
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Târg de Dulciuri la Liceul Teoretic Grigore Gheba Dumitrești
GALERIE FOTO:  Târg de Dulciuri la Liceul Teoretic Grigore Gheba Dumitrești
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Liceul Teoretic Grigore Gheba din Dumitrești a organizat acțiunea „Târgul de Dulciuri - Sweet Fest“, cu ocazia „Zilei Recunoștinței“. Activitatea a fost inițiată de profesorii de limba engleză Veronica Andronic, Gabriela Lăzăroiu și Cristina Diniță. În prag de sărbători, această acțiune a avut scop caritabil și s-a bucurat de implicarea în număr mare a elevilor coordonați de profesorii diriginți, Aurelia Răducan, Liliana Popescu, Daniela Stănilă, Alina Ciobanu, Mariana Stănilă, Luci Stănila, Cătuța Panaete, Nicoleta Găloiu, Maria Ciocan Mereuță, Gabriela Lăzăroiu și Cornel Manea.
Elevii au adus prăjituri pe care ulterior le-au vândut, iar banii obținuți din vânzarea acestora vor fi folosiți pentru a aduce, de Moș Nicolae, un zâmbet pe chipul câtorva copii, a căror viață nu a fost prea senină.
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost