GALERIE FOTO: Taekwondo, ”Cupa Vrancei – Memorialul Tomiță Lazăr ” – Addras Taekwondo și Roman Cernei, din Republica Moldova, pe primul loc!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Taekwondo, ”Cupa Vrancei – Memorialul Tomiță Lazăr ” – Addras Taekwondo și Roman Cernei, din Republica Moldova, pe primul loc!
GALERIE FOTO: Taekwondo, ”Cupa Vrancei – Memorialul Tomiță Lazăr ” – Addras Taekwondo și Roman Cernei, din Republica Moldova, pe primul loc!
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

    ”Cupa Vrancea Taekwondo – Memorialul Tomiță Lazăr” a adus sâmbătă, 12 mai în Sala Polivalentă, 557 de sportivi din România, Republica Moldova și Serbia. Pe cele cinci suprafețe de concurs, întrecerile au început dimineața, după ora 9,00, cu dispute de mare spectacol reușite de cei mai mici concurenți și au continuat după ora 15,00, cu meciurile concurenților de la categoriile de vârstă mai mari.
    Între cele două reprize ale competiției internaționale de taekwondo de la Focșani, la ora 13,00, a avut loc deschiderea oficială unde a fost prezent un detașament din cadrul SAS – IPJ Vrancea care a adus omagiul Comisarului Șef de poliție Tomiță Lazăr care i-a fost comandant și al cărui nume îl poartă Cupa Vrancei.
    În pauză, un grup de dansatori de la clubul Alexander`s Focșani și campionii de culturism și fitness Lenuța Taban și Florin Ancuța au oferit celor din sală momente de mare specaculozitate, grație și frumusețe.         Au concurat la proba kyorughi -lupta 376 sportivi iar la speed kick -lovituri rapide,  181 de sportivi de la 22 cluburi. După terminarea concursulului, organizatorii au consemnat următoarele rezultate:   
    Echipe: 1. Addras Taekwondo Focșani: 2. Black Tiger Club Galați; 3. Școala Sportivă nr. 5 Chișinău; 4. Jaguar Academy Tîrgu Mureș; 5. Hanguk București.
    Premiul pentru cel mai bun luptător al Cupei Vrancea – Memorialul Tomiță Lazăr i-a revenit lui Roman Cernei de la Clubul Sportiv Korean Art din Moldova, care a câștigat și premiul de 500 lei, oferit de unul dintre sponsori, precum si trofeul ”BEST COMPETITOR” oferit de Directia Judetean pentru Sport și Tineret Vrancea .
    Într-un comunicat primit de la Comitetul de rganizare a competiției se precizează că ”A fost pentru prima oară când sectorul privat a fost sensibilizat, competiția având mai mulți sponsori, cărora comitetul dorește să le mulțumească: Altdorf  Tehnik, Hiperclinica DENTEXCEL, Decathlon Focșani, GO-GO Auto Focșani, Marcip, Elaidan Farm, Școala de șoferi Melinteanu, Pensiunea RIX ROOMS. Organizatorii vor dona o parte din încasări în scop caritabil. Felicitări tuturor sportivilor noștri și multumiri tuturor celor care trăiesc fenomenul sportiv cu adevărat. De asemenea, mulțumim reprezentanților presei care au fost alăuri de organizatori!”
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

1
14
38
47
33
7

Extragerea noroc:  7918147

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO si GALERIE FOTO: Șoferi și motocicliști! Polițiștii acționează zi și noapte cu noul radar mobil cu laser integrat
    Polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au pus în funcțiune de ieri un aparat de radar mobil cu laser integrat și cameră video digitală de înaltă fidelitate. Cinemometrul LTI 20-20 TruCAM este cel mai performant apărat de măsurare a vitezei.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost