GALERIE FOTO: Sute de persoane la hramul Mănăstirii Dălhăuţi
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Sute de persoane la hramul Mănăstirii Dălhăuţi
GALERIE FOTO: Sute de persoane la hramul Mănăstirii Dălhăuţi
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

    Sute de persoane au participat, vineri, la hramul Mănăstirii Dălhăuţi şi la sfinţirea bisericii din lemn din curtea mănăstirii, resturată recent. Slujba a fost oficiată de Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei, împreună cu un sobor de preoţi. Printre credincioșii prezenți la slujbă s-a aflat și primarul comunei Cîrligele, Ștefan Moscu, alături de familie și colegii din primărie. „Astăzi (vineri – n.r.) am avut bucuria de a participa la hramul Mănăstirii Dălhăuţi şi la sfinţirea bisericii din lemn din curtea mănăstirii, resturată recent. Mănăstirea Dălhăuţi, situată într-un cadru natural deosebit, este vizitată de foarte mulţi oameni, însă cu ocazia sărbătorii de astăzi «Izvorul Tămaduirii», numărul credincioşilor care au trecut pragul mănăstirii a fost foarte mare. Fiind o sărbătoare dedicată Maicii Domnului, cei prezenţi s-au putut reculege în faţa Icoanei Făcătoare de Minuni, care are o istorie aparte şi datorită căreia Mănăstirea Dălhăuţi a devenit tot mai cunoscută“, a spus primarul Ștefan Moscu.
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Infracţional

DETALII ÎNGROZITOARE! Trei băieți minori, VIOLAȚI și AGRESAȚI SEXUAL de propriul tată; pe unul dintre ei l-a obligat să se uite la filme porno
    Trei copii, cel mai mare având aproximativ 11 ani, au trecut prin chinuri groaznice vreme de aproximativ un an, chinuri la care au fost supuşi chiar de tatăl lor, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost