GALERIE FOTO: Spitalul Județean a primit piesa de bază a aparatului de rezonanță magnetică (RMN)
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Spitalul Județean a primit piesa de bază a aparatului de rezonanță magnetică (RMN)
GALERIE FOTO: Spitalul Județean a primit piesa de bază a aparatului de rezonanță magnetică (RMN)
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

    Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani a primit miercuri piesa de bază a aparatului de rezonanță magnetică (RMN), respectiv magnetul. Cel mai probabil, începând cu jumătatea lunii august, RMN-ul va fi dat în folosință pentru pacienți. „Putem spune că pentru Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani este un vis implinit. Astăzi au venit și ultimele componente ale RMN-ului. Deși eram programați în septembrie cu livrarea aparatului, prin eforturi proprii și deloc ușoare am reușit și am predat locația de amplasare a RMN-ului firmei General Electric. În următoarele trei săptămâni vor fi prezente mai multe echipe de specialiști pentru a urgenta instalarea aparatului. Estimăm ca primul training să fie programat la jumătatea lunii iulie, iar începând cu jumătatea lunii august să poată fi funcțional. Cu efort meritat am reușit să devansăm și aici termenele cu câteva săptămâni bune. Nimic din ceea ce s-a făcut, nu se realiza fără sprijinul domnului Marian Oprișan, președintele CJ Vrancea, care și-a arătat mereu grija deosebită pentru pacienți și pentru actul medical, drept pentru care îi mulțumim foarte mult”, ne-a declarat managerul Spitalului Județean, Constantin Mândrilă.
    La începutul lunii ianuarie, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Victoria, a fost semnat contractul în baza căruia Spitalul Județean a primit un aparat RMN, ca urmare a demersurilor făcute de preşedintele Consiliului Județean și al UNCJR, Marian Oprişan. Aparatul RMN care este adus la Spitalul Județean este produs de compania General Electric și are o putere a câmpului magnetic generat de 1.5 TESLA.O parte din piesele aparatului de rezonanță magnetică (RMN) al Spitalului Județean de Urgență Focșani au fost aduse miercurea trecută. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

24
49
42
3
21
41

Extragerea noroc:  2173238

Harta Focsani
   

Infracţional

Vrâncean PATRON DE SCLAVI în Italia; aceștia locuiau într-un beci, fără apă și lumină, și mâncau alimente cu viermi
Un vrâncean a primit mandat de arestare provizorie şi urmează să fie trimis în Italia pentru a fi cercetat într-un dosar al poliţiei din peninsulă.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost