GALERIE FOTO: Slujbă de sfințire a sediului Primăriei Vulturu, care a fost modernizat
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Slujbă de sfințire a sediului Primăriei Vulturu, care a fost modernizat
GALERIE FOTO:  Slujbă de sfințire a sediului Primăriei Vulturu, care a fost modernizat
Voteaza :

Articolul a primit 5 voturi

    Autoritățile locale din Vulturu vor participa astăzi la o slujbă de sfințire a sediului primăriei. Vechiul imobil a fost reabilitat, modernizat, extins și dotat cu toate utilitățile. La eveniment au fost invitați reprezentanți ai administrației județene, parlamentari, șefi ai unor instituții publice, locuitori ai comunei Vulturu. Investiția a fost realizată din fonduri proprii, iar lucrările au costat aproximativ 100 de mii de euro. Primarul comunei Vulturu, Nicușor Păcuraru, a declarat că decizia realizării acestei investiții a fost luată ca urmare a lipsei spațiilor necesare pentru desfășurarea activității dar și pentru că acoperișul era putred și ploua prin el. „În urmă cu ceva timp, am hotărât împreună cu Consiliul Local să reabilităm și să extindem sediul primăriei care era parțial putrezit, în special acoperișul care este foarte vechi și la care nu s-au mai făcut reparații capitale de zeci de ani. De asemenea, ne confruntam cu un mare deficit de spații necesare bunei activități administrative și aș vrea să exemplific aici serviciul de taxe și impozite, unde lucrează patru persoane, care sunt nevoite să-și desfășoare activitatea în 12 metri pătrați, spațiu în care se află toate documentele și o parte din arhivă. Plecând de la această realitate am decis să refacem acest imobil, să refacem acoperișul, să realizăm o mansardă, să construim trei birouri noi, dar și o sală de ședințe. Totodată au fost construite două grupuri sanitare, un spațiu pentru arhivă și un spațiu pentru centrala termică“, a precizat primarul Nicușor Păcuraru.
    Acesta s-a declarat mulțumit de cum arată noul sediu la finalizarea lucrărilor.
„Este o lucrare complexă la finalul căreia avem 12 birouri în care funcționarii primăriei își pot desfășura activitatea în condiții foarte bune, astfel încât cei peste 8600 de locuitori ai comunei să aibă parte de servicii prompte într-o perioadă de timp foarte scurtă“, a mai spus primarul Nicușor Păcuraru.
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL
21
12
42
8
37
2

Extragerea noroc:  6819885

Harta Focsani
   

Social

AU SOSIT BILETELE DE TRATAMENT pentru asigurați și pensionari, acordate prin Casa Județeană de Pensii
    Pensionarii și asigurații din județul nostru care doresc să beneficieze de tratamente balneare într-una din stațiune baneoclimaterice din țară, își pot pregăti bagajele, deoarece primele astfel de bilete au fost repartizate de Casa Naţională de Pensii Publice către Casa Judeţeana de Pensii Vrancea.

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost