GALERIE FOTO: Săptămâna curățeniei și Festivalul Primăverii, la Ciușlea
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Săptămâna curățeniei și Festivalul Primăverii, la Ciușlea
GALERIE FOTO: Săptămâna curățeniei și Festivalul Primăverii, la Ciușlea
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

    Locuitorii satului Ciușlea, comuna Garoafa, au organizat o campanie de curățenie a străzilor din localitate. Organizată cu voluntari din sat, „Săptămâna curățeniei” de la Ciușlea a avut ca scop îndepărtarea vegetației de pe marginea drumurilor, din fața curților, din parcuri dar și colectarea gunoaielor aruncate în locuri nepermise. Campania de curățenie a fost anunțată pe facebook și va fi continuată și în celelalte sate din comuna Garoafa. „Acțiunea de curățenie a fost organizată cu voluntari care au înțeles să fie alături pentru «Săptămâna curățeniei» ”, a spus consilierul local Marin Mărgeluș. Tot la Ciușlea a avut loc, săptămâna trecută, „Festivalul Primăverii”, unde invitatul special a fost Geta Postolache, alături de Magicianul Mario. Consilierul local spune că în perioada următoare vrea să organizeze Crosul iepurașului dar și o acțiune prin care să fie premiate cuplurile din Garoafa care au împlinit 50 de ani de căsnicie și sătenii care au împlinit vârsta de 90 de ani.
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Infracţional

DETALII ÎNGROZITOARE! Trei băieți minori, VIOLAȚI și AGRESAȚI SEXUAL de propriul tată; pe unul dintre ei l-a obligat să se uite la filme porno
    Trei copii, cel mai mare având aproximativ 11 ani, au trecut prin chinuri groaznice vreme de aproximativ un an, chinuri la care au fost supuşi chiar de tatăl lor, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost