GALERIE FOTO: Salvatorii montani vrânceni refac traseele turistice și patrulează în zonele mai izolate
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Salvatorii montani vrânceni refac traseele turistice și patrulează în zonele mai izolate
GALERIE FOTO: Salvatorii montani vrânceni refac traseele turistice și patrulează în zonele mai izolate
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

De astăzi (sâmbătă-n.r.) considerăm că sezonul rece s-a încheiat și putem face un mic bilanț al ultimelor șase luni de activitate. A fost o perioadă încărcată pentru salvatorii vrânceni. Pe lângă acțiunile mai puțin fericite, cum a fost intervenția la avalanșa din Cheile Tișiței, am avut parte și de experiențe plăcute. Organizarea noii formații a Serviciului Public Județean Salvamont Vrancea este una dintre ele și pe primul plan a fost pregătirea profesională a echipei. Au fost realizate mai multe serii de pregătire, atât teoretică cât și practică, în vederea atestării profesionale.
Astfel au intrat în rândul salvatorilor montani atestați încă doi angajați, iar alți trei au finalizat cele două stagii de pregătire și evaluare, etapa de iarnă. Pentru sprijinul primit în pregătirea salvatorilor noștri, mulțumim Salvamont România - Dispeceratul Național Salvamont, lui Ciprian Lolu pentru răbdare și profesionalism și colegilor noștri din Serviciile Salvamont Poiana Brașov și Salvamont Bacău.
De acum încep acțiunile specifice de vară: refacerea traseelor deteriorate, patrulările în zonele mai izolate, dar și pregătirea profesională de vară. Astfel, noul program debutează astăzi (sâmbătă-n.r.), salvatorii montani fiind prezenți pe traseele din zona Coza și Cheile Tișiței. În zilele următoare vă vom informa cu privire la starea traseelor din zonele evaluate.
Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la 0-SALVAMONT/ 0725 826 668.

Serviciului Public Județean Salvamont Vrancea
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Inedit

VIDEO şi GALERIE FOTO: „Pe aicea nu se trece”, IMNUL VRÂNCENILOR, compus de interpretul Alin Stoica
     Interpretul de muzică populară din Vrancea, Alin Stoica, în vârstă de 24 de ani, originar din comuna Ploscuțeni, dar stabilit în Focșani, a lansat zilele acestea o piesă dedicată eroilor ce și-au sacrificat viața pe câmpul de luptă de la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost