GALERIE FOTO : Protoieria Focșani II a premiat câștigătorii Concursului „Icoana și Școala mărturisirii”
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO : Protoieria Focșani II a premiat câștigătorii Concursului „Icoana și Școala mărturisirii”
GALERIE FOTO :  Protoieria Focșani II a premiat câștigătorii Concursului „Icoana și Școala mărturisirii”
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Joi, 30 martie 2017, la sediul Protoieriei Focșani II, a avut loc premierea copiilor care au participat la Concursul Național de Creație Icoana și Școala mărturisirii. Comisia care a evaluat portofoliile cu lucrările alcătuite la cele trei secțiuni – literară, artistică și multimedia, a fost formată din: Pr. Oscar Frunză – protoiereu de Focșani II, Ștefana Dinu Popa – profesor de Limba și literatura română, și Nicolae Rădvan – profesor de Educație plastică.
Primii trei clasați au fost: Dinulescu Roxana (Parohia Bordeștii de Jos, coordonator: părintele Muscalu Cristinel); Rohart Darius (Parohia Voetin, coordonator: părintele Stănilă Andrei); Sterian Alexandru (Parohia Golești I, coordonator: părintele Constantin Gheorghe). Tuturor participanților li s-au oferit diplome și premii în bani. Portofoliile acestora vor fi înaintate Centrului Eparhial, pentru a participa la următoarea etapă a concursului.
Părintele protoiereu Oscar Frunză a mulțumit tuturor celor implicați: copiilor și tinerilor din grupele de cateheză, preoților coordonatori, profesorilor care au acordat asistență la realizarea lucrărilor și membrilor comisiei de evaluare.


 

 

1 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
  • ...acum..ma abtin..imi musc buzele si degetele..dar ma voi abtine...nu tin post..macar ma abtin....

    DE Stroe vasilica, postat pe 04-04-2017, la 07:46

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Infracţional

VIDEO și GALERIE FOTO: Mamă a șase copii, OMORÂTĂ de concubin. Femeia era chinuită și bătută frecvent de bărbatul alcoolic
O femeie de 43 de ani a fost găsită decedată în locuința sa din satul Maluri, comuna Vulturu. Primele date arată că femeia a fost omorâtă de concubinul ei în noaptea de luni spre marți. Cei doi ar fi băut împreună luni seara la un magazin din sat și apoi ar fi mers acasă, acolo unde a avut loc nenorocirea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost