GALERIE FOTO: Promoția 1977 a Facultății de Agronomie a Universității din Craiova s-a reunit la Panciu
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Promoția 1977 a Facultății de Agronomie a Universității din Craiova s-a reunit la Panciu
GALERIE FOTO: Promoția 1977 a Facultății de Agronomie a Universității din Craiova s-a reunit la Panciu
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

    Primarul Iulian Nica i-a primit joi, 7 iunie 2018, la Palatul Administrativ al Orașului Panciu, pe absolvenții Promoției 1977 a Facultății de Agronomie a Universității din Craiova. Cu acest prilej, șeful administrației locale le-a oferit câte o diplomă de excelență, pentru a marca împlinirea a  41 de ani de la examenul de licență. „Mă bucur foarte mult că ați ales ca loc de întâlnire orașul Panciu și suntem onorați să vă fim gazde la un eveniment atât de important, de suflet! Vă felicit pentru toate realizările dumneavoastră! Vă urez la mulți ani, cu sănătate, și vă mai așteptăm la noi!“, a declarat primarul Iulian Nica.
    Foștii absolvenți au fost invitați să viziteze Centrul Național de Informare și Promovare Turistică, unde au primit mape cu materiale promoționale referitoare obiectivele turistice cu valoare identitară ale orașului Panciu: Mănăstirea Brazi, Schitul Sf. Ioan Botezătorul, Beciurile monumente de patrimoniu - Hrubele lui Ștefan cel Mare, Beciurile Marin Ștefan și Vlădoianu - și meșteșugul vinului, toate acestea fiind promovate prin proiectul cu finanțare europeană Tradiție și spiritualitate pănceană, implementat de către Primăria Orașului Panciu.
    La Mănăstirea Brazi, oaspeții s-au recules la racla cu moaștele Sf. Teodosie, ocrotitorul spiritual al păncenilor, au coborât în parasclisul subteran, unic în regiune și au vizitat Biserica Nouă, sfințită în anul 2014, cu hramurile Sf. Teodosie și Pogorârea Duhului Sfânt. De asemenea, ei au fost invitați și la Catedrala Cuvioasa Parascheva, unde preotul paroh Maricel Bunea le-a oferit câte o broșură cu Acatistul Sfintei Cuvioase Parascheva și a rostit o rugăciune de mulțumire lui Dumnezeu.
    La Panciu, foștii absolvenți au mai putut admira și jardinierele și conurile cu flori din Parcul Palatului Administrativ, precum și cele din centrul orașului.
    Programul reuniunii de promoție s-a încheiat cu o vizită la plantațiile viticole și la cramele de la Domeniile Panciu, unde au fost degustate mai multe vinuri produse în Podgoria Panciu.

Biroul de Presă al Primăriei Orașului Panciu 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Trei eleve cu media 10 la Evaluarea Națională; 93 de absolvenți de clasa a VIII-a au obținut medii între 1 și 1,99
   Doar trei medii de zece s-au obținut în Vrancea la examenul de Evaluare Națională, susținut de absolvenții claselor a VIII-a. Astfel, Elena - Cristiana Miloș, de la Școala Gimnazială Ion Basgan Focșani, Gabriela Porumb, de la Școala Gimnazială Duiliu Zamfirescu Focșani, și Sabina – Alina Prodan, de la Colegiul Național Emil Botta din Adjud, sunt elevele care au reușit să facă teze perfecte atât la limba și literatura română cât și la matematică...

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost