GALERIE FOTO: Primăria Vidra a început curățenia de primăvară
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Primăria Vidra a început curățenia de primăvară
GALERIE FOTO: Primăria Vidra a început curățenia de primăvară
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

    Primăria Vidra a început, săptămâna aceasta, o campanie de curățenie pe străzile din localitate. Activitatea de curățenie are ca scop decolmatarea canalelor, îndepărtarea vegetației de pe marginea drumurilor dar și colectarea gunoaielor aruncate în locuri nepermise. În această acțiune sunt implicați beneficiarii de ajutor de la legea 416, care muncesc la curățarea canalelor, a vegetației de pe marginea drumurilor din localitate. Campania de curățenie a fost anunțată pe facebook și se bucură de susținerea locuitorilor comunei. „Rugăm cetățenii și agenții economici să se implice pentru buna desfășurare a acestei campanii”, spun reprezentanții Primăriei Vidra.
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Infracţional

DETALII ÎNGROZITOARE! Trei băieți minori, VIOLAȚI și AGRESAȚI SEXUAL de propriul tată; pe unul dintre ei l-a obligat să se uite la filme porno
    Trei copii, cel mai mare având aproximativ 11 ani, au trecut prin chinuri groaznice vreme de aproximativ un an, chinuri la care au fost supuşi chiar de tatăl lor, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost