GALERIE FOTO: Primăria Panciu a modernizat căile de acces și parcările de la Spitalul Orășenesc
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Primăria Panciu a modernizat căile de acces și parcările de la Spitalul Orășenesc
GALERIE FOTO: Primăria Panciu a modernizat căile de acces și parcările de la Spitalul Orășenesc
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Primăria Orașului Panciu continuă investițiile finanțate din bugetul local. Joi, 12 octombrie 2017, s-a turnat mixtura asfaltică pe căile de acces la Spitalul Orășenesc. Lucrările sunt incluse în proiectul „Reparații capitale căi de acces și parcări la Spitalul Orășenesc Panciu”. „Investiția s-a executat pe o suprafață totală de 1.660 metri pătrați și a inclus căile de acces, curtea interioară și parcările. Aceste lucrări erau imperios necesare atât din cauza infrastructurii degradate, cât și în perspectiva reacreditării unității spitalicești, care va avea loc în luna noiembrie”, a precizat primarul Iulian Nica.
    În 2017, administrația locală a reabilitat și modernizat, cu fonduri locale, parcarea din zona fostului motel, precum și căile de acces și parcarea de la Casa de Cultură „Mihai Eminescu”. În 2016, au fost modernizate parcarea Centrului Social de Recuperare și Reabilitare Neuromotorie, amplasat la parterul fostei Case a Agronomului, din Bulevardul Independenței și calea de acces către sediul Trezoreriei Orașului Panciu.
„Dorința noastră este ca, în fiecare an, să modernizăm și alte zone importante din oraș care de foarte mult timp nu au beneficiat de asemenea lucrări“, a declarat primarul Iulian Nica.

                Biroul de Presă al Primăriei Orașului Panciu
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Eveniment

Românii, invitați să planteze stejari în Parcul Memoriei Naționale
Vrâncenii în principal, și românii în general, sunt invitați de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, să participe astăzi (sâmbătă), la cea de-a doua campanie de plantare a stejarilor din Parcul Memoriei Naționale, care va avea loc la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost