GALERIE FOTO: Prichindeii de la Grădinița nr. 17 Focșani au făcut daruri bunicilor din Căminul de bătrâni
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Prichindeii de la Grădinița nr. 17 Focșani au făcut daruri bunicilor din Căminul de bătrâni
GALERIE FOTO:  Prichindeii de la Grădinița nr. 17 Focșani au făcut daruri bunicilor din Căminul de bătrâni
Voteaza :

Articolul a primit 4 voturi

În prag de sărbători, prichindeii de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 17 au reușit să aducă un strop de bucurie bunicilor din Căminul de bătrâni Focşani! Au pornit la drum cu colinde și daruri pentru cei 57 de bătrâni ce poartă fiecare în suflet o poveste de viaţă. Activitatea educativă „Deschide uşa creştine“ face parte din calendarul de activitaţi al proiectului de parteneriat „Copilul lui Crăciun dăruişte bunicilor… în Ajun!“.
Mulţumin cadrelor didactice şi părinţilor care au răspuns iniţiativei noastre! Coordonatoriii proiectului au fost prof. Baneş Daniela, prof. Sandu Liliana.

Grădinița cu Program Prelungit Nr. 17 Focșani
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost