GALERIE FOTO: Plutonier major Daniel Ciornei, pompierul lunii aprilie
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Plutonier major Daniel Ciornei, pompierul lunii aprilie
GALERIE FOTO: Plutonier major Daniel Ciornei, pompierul lunii aprilie
Voteaza :

Articolul a primit 8 voturi

Pompierul lunii APRILIE 2018
"Un erou nu e necesar sa fie de neînfrânt, dar trebuie sa fie neînfricat." – Andrew Bernstein

    Neînfricat în lupta cu focul este şi colegul nostru plutonier major Ciornei Daniel, comandant de echipaj în cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani. În semn de apreciere pentru profesionalismul şi curajul de care a dat dovadă în acţiunile pe care le-a întreprins în operaţiunile de intervenţie, în mod deosebit remarcându-se la incendiul de locuinţă din comuna Goleşti în 11.04, acesta a fost desemnat „Pompierul lunii Aprilie 2018” la nivelul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea.
    În dimineaţa zilei de 11 aprilie 2018, un apel la numărul unic de urgenţă 112 anunţa producerea unui incendiu la o locuinţă în comuna Goleşti. La faţa locului s-au deplasat cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţimi şi un echipaj SMURD. Ajunşi la locul intervenţiei pompierii militari au acţionat pentru stingerea incendiului care se manifesta generalizat pe o suprafaţă de 300 mp la nivelul acoperişului şi etajului casei cu posibilitatea de extindere la vecinătăţi. Reacţia rapidă a comandantului de echipaj, plutonier major Ciornei Daniel, precum şi buna organizarea, de către acesta, a sectorului de acţiune repartizat de către comandantul intervenţiei, au condus la limitarea pagubelor şi a propagării incendiului la construcţiile învecinate.
    Intervenţia a avut un grad mare de dificultate, atât din cauza suprafeţei mari pe care se manifesta incendiul, cât şi a materialului lemnos din care era construit etajul şi acoperişul care a favorizat arderea. În timpul misiunii, subofiţerul a demonstrat o bună pregătire şi stăpânire a tehnicilor de stingere a incendiilor, gestionând resursele de apă, astfel încât să poată salva cât mai multe bunuri materiale.
    Ne mândrim să avem colegi ca el şi îl felicităm pentru curajul de care a dat dovadă! Cu această ocazie, îi adresăm urări de sănătate, putere de muncă şi succes în îndeplinirea viitoarelor misiuni încredinţate!

Sursa: Facebook/ISU Vrancea
           15 mai 2018
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

1
14
38
47
33
7

Extragerea noroc:  7918147

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO si GALERIE FOTO: Șoferi și motocicliști! Polițiștii acționează zi și noapte cu noul radar mobil cu laser integrat
    Polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au pus în funcțiune de ieri un aparat de radar mobil cu laser integrat și cameră video digitală de înaltă fidelitate. Cinemometrul LTI 20-20 TruCAM este cel mai performant apărat de măsurare a vitezei.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost