GALERIE FOTO : Patru preoți din Vrancea și unul din Buzău au primit hirotesia întru duhovnic
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
GALERIE FOTO : Patru preoți din Vrancea și unul din Buzău au primit hirotesia întru duhovnic
GALERIE FOTO : Patru preoți din Vrancea și unul din Buzău au primit hirotesia întru duhovnic
Voteaza :

Articolul a primit 5 voturi

Cinci preoți din Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei au primit, la începutul lunii martie, hirotesia întru duhovnic. Slujba a fost oficiată de ierarhul locului, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Ciprian, în Catedrala Voievodală Adormirea Maicii Domnului din Buzău. În cuvântul de învățătură rostit la final, Înaltpreasfinția Sa a explicat că hirotesia întru duhovnic îi conferă preotului dreptul de a săvârși Taina Sfintei Spovedanii. De aceea, în calitate de doctor sufletesc văzut, el trebuie să fie capabil să vindece rănile sufletești ale credincioșilor încredințați lui spre păstorire, în numele Doctorului nevăzut al sufletelor și al trupurilor noastre, Mântuitorul Iisus Hristos. Noii duhovnici au primit din partea Înaltpreasfințitului Părinte Ciprian Certificatul de hirotesie întru duhovnic, o geantă, un epitrahil, un Molitfelnic şi o cruce de binecuvântare.
    Cei cinci preoți hirotesiți sunt: Pr. George-Cezar Trifan (Parohia Bizighești, Protoieria Focșani II); Pr. Ovidiu-Mihail Ceaușu (Parohia Sfântul Ilie – Odobești, Protoieria Focșani I); Pr. Gabriel-Adrian Dinu (Mănăstirea Ciolanu, județul Buzău); Pr. Ioan-Octavian Apostol (Paraclisul Sfântul Ierarh Luca al Crimeei, din cadrul Centrului de Ocrotire pentru Persoanele cu Dizabilități Odobești, Protoieria Focșani I) și Pr. Ștefan Aga (Parohia Vidra, Protoieria Focșani I).


 

 

4 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • Bietii de ei ! Au fost hirotesiti intru cersetori autorizati. Vai de capu lor, nici nu stiu saracii ce.i asteapta. Oamenii au inceput sa dea si drumu la caini cand stiu ca se duce popa prin sat. Si ce spun eu nu sunt vorbe!! Vai de capu lor , duhovnicii vor fi cunoscuti foarte bine de vanzatoru decla magazin, de cel care vinde butelie, farmacistu, postasu ca aduce plicul cu taierea curentului electric, ii vor cunoaste unele babe caci acolo se vor imprumuta sa cumpere adidasi la copii, etc ,etc !!! Asta e realitatea din sate, realitate necunoscuta de protopopi , consilieri, episcopi s.a.m.dp.

  DE Pteot tanar, postat pe 14-03-2017, la 09:59

 • Enoriasii se pot spovedi si online. Se scriu numai pacatele savarsite de la ultima spovedanie ?i cele uitate la spovedania anterioara. Nu se mai marturisesc pacatele spovedite, ... Nu , ca, Dumnezeu nu le-ar sti, dar trebuie sa le stie si...altii. Inainte de spovedanie se tine post. Este obligatoriu. Nu uitati, spovedania este drumul spre Rai! Sau spre parchet?

  DE orion, postat pe 14-03-2017, la 16:00

 • Cu diplomatele in mana ca niste preoti, nu?? =))) sa vedem care isi ia primu A8, dupa ala de la pompieri

  DE eu, postat pe 14-03-2017, la 18:42

 • In ziua de astazi trebuie sa fii retardat ca sa te faci popa.Copiii seriosi aleg o meserie serioasa.

  DE nick, postat pe 14-03-2017, la 22:22

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Eveniment

Românii, invitați să planteze stejari în Parcul Memoriei Naționale
Vrâncenii în principal, și românii în general, sunt invitați de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, să participe astăzi (sâmbătă), la cea de-a doua campanie de plantare a stejarilor din Parcul Memoriei Naționale, care va avea loc la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost