GALERIE FOTO: Parlamentarii social democrați vrânceni și-au ridicat mandatele de senator și deputați
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Parlamentarii social democrați vrânceni și-au ridicat mandatele de senator și deputați
GALERIE FOTO: Parlamentarii social democrați vrânceni și-au ridicat mandatele de senator și deputați
Voteaza :

Articolul a primit 4 voturi

Noii parlamentari social democrați vrânceni și-au ridicat ieri mandatele de senator și deputați de la sediul Biroului Electoral Județean (BEJ). După înmânarea mandatelor, președintele BEJ Vrancea le-a urat succes în activitatea parlamentară. „Vă felicităm în numele Biroului Electoral Județean pentru alegerea în funcțiile de demnitate publică. Ne dorim din partea dumneavostră inițiative legislative bune, iar pentru că se apropie sărbătorile de iarnă vă urez sărbători fericite“, a precizat președintele BEJ Vrancea, judecător Silvica Bucur.
    După ce au intrat în posesia mandatelor, parlamentarii social democrați au ținut să le mulțumească vrâncenilor pentru încrederea acordată și au precizat că vor avea inițiative legislative benefice pentru români. „În primul rând vreau să mulțumesc tuturor vrâncenilor pentru că au acordat Partidului Social Democrat și mie încrederea lor pentru funcția de senator. De asemenea, mulțumesc militanților, colegilor mei din PSD Vrancea, președintelui Marian Oprișan pentru sprijinul acordat candidaților în această campanie. De asemenea, vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi în această campanie un pic atipică dar care a însemnat multă muncă pentru ceea ce va deveni, sunt convins, programul de guvernare al PSD, un program care va salva această țară. Doresc să mulțumesc vrâncenilor și să le urez un Crăciun  fericit, la mulți ani și speranță. A îndrăzni să crezi în România astăzi este o realitate“, a precizat senatorul PSD de Vrancea, Cristian Dumitrescu.
    Deputatul Dragoș Bârlădeanu a precizat că este convins că împreună cu ceilalți parlamentari social democrați vor susține toate demersurile pentru continuarea proiectelor care se derulează în județul Vrancea. „Sunt deosebit de onorat și emoționat pentru acest mandat de deputat și țin să mulțumesc din suflet vrâncenilor care ne-au acordat votul, președintelui PSD Vrancea, domnul Marian Oprișan, colegilor și prietenilor mei pentru încrederea acordată echipei PSD Vrancea. Sunt convcins că împreună vom avea inițiative legislative benefice pentru români și sunt la fel de convins că împreună vom continua proiectele care se derulează în județul Vrancea, proiecte realizate de Consiliul Județean în principal. Le urez tuturor vrâncenilor multă sănătate, un an nou fericit, un Crăciun prosper și să dea Domnul să ne vedem cu bine și în anul care vine și care cu siguranță va fi mult mai bun“, a declarat deputatul Dragoș Bîrlădeanu.
    „Vreau să mulțumesc vrâncenilor pentru votul acordat, țin să mulțumesc președintelui Marian Oprișan pentru încrederea acordată, colegilor mei din PSD și familiei mele. În ajun de sărbători doresc tuturor românilor și vrâncenilor un Crăciun fericit și la mulți ani“, a spus și deputatul Rodica Boboc.
    Deputatul Nicușor Halici i-a asigurat pe cetățenii din Vrancea că le va reprezenta interesele în Parlament. „Le mulțumesc tuturor alegătorilor din județul Vrancea care și-au exercitat dreptul liber și democratic de a alege. De asemenea, mulțumesc prietenilor și colegilor mei din PSD Vrancea, președintelui Marian Oprișan pentru sprijinul acordat în această campanie. Îi asigur pe vrânceni că mandatul pe care mi l-au încredințat va fi unul strict de reprezentare a interesului comunităților de unde eu am fost învestit cu încredere dar și cu responsabilitate. Voi depune toate eforturile, priceperea și experiența dobândite pentru a contribui la dezvoltarea societății românești și la bunăstarea cetățenilor acestei țări“, ne-a spus deputatul Nicușor Halici.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL
21
12
42
8
37
2

Extragerea noroc:  6819885

Harta Focsani
   

Local

Primăria Focșani a plătit datoriile de 4 MILIARDE lei vechi ale locatarilor din blocul G2, altfel conturile municipalității ar fi fost blocate; acești bani TREBUIE recuperați
    Stimați focșăneni, vă aduc la cunoștință faptul că 57 de familii, care locuiesc fără forme legale în blocul G2 au ajuns să aibă în momentul de față datorii totale de aproape 4 miliarde lei vechi la companiile de utilități publice și la bugetul local.

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost