GALERIE FOTO: Păncenii, colindați de Raoul și Ansamblul Folcloric „Țara Vrancei“
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Păncenii, colindați de Raoul și Ansamblul Folcloric „Țara Vrancei“
GALERIE FOTO:  Păncenii, colindați de Raoul și Ansamblul Folcloric „Țara Vrancei“
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Ansamblul Folcloric „Țara Vrancei“ și Raoul au fost invitații spectacolului „Magia colindelor“, găzduit miercuri, 20 decembrie 2017, de Casa de Cultură „Mihai Eminescu“ din Panciu. Evenimentul a fost organizat de Primăria Orașului Panciu, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Păncenii s-au bucurat de colindele tradiționale de Crăciun și de obiceiurile specifice Anului Nou, precum dansul mascaților, al caprei, Sorcova și Plugușorul, prezentate de membrii Ansamblului Folcloric „Țara Vrancei“. Recitalul artistului Raoul a inclus atât colinde, cât și cântece de muzică ușoară și populară. „Ne-am bucurat de un spectacol cu adevărat magic, așa cum este această perioadă, a sărbătorilor de iarnă. Am ascultat cele mai frumoase cântece și colinde și ne-am reamintit de tradițiile de Crăciun și Anul Nou. Le mulțumesc artiștilor care au răspuns invitației noastre și au contribuit la reușita acestui eveniment deosebit: Ansamblul Focloric «Țara Vrancei» și Raoul! Vă mulțumesc dumneavoastră, pentru că ați ales să fim împreună în această seară! Vă urăm, tuturor, Sărbători fericite și un An Nou cu sănătate și realizări!“, a declarat primarul Iulian Nica. La finalul spectacolului, cei prezenți l-au felicitat pe maestrul coregraf al Ansamblului Folcloric „Țara Vrancei”, Viorel Vatamaniuc, pentru cele șase decenii de activitate, dar și pentru titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului Focșani, acordat de Consiliul Local Focșani pe data de 20 decembrie 2017.
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

Astăzi și mâine se fac înscrieri în învățământul profesional. Elevii beneficiază de burse și nu dau bac-ul
    Absolvenții de clasa a VIII-a, precum și cei din sesiunile anterioare, care optează să urmeze cursuri în învățământul profesional, au la dispoziție astăzi și mâine să se înscrie la unul dintre liceele din județ care au și clase de învățământ profesional.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost