GALERIE FOTO : O sută de cozonaci și cinci sute de ouă roșii pentru pacienții Spitalului Județean Focșani
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO : O sută de cozonaci și cinci sute de ouă roșii pentru pacienții Spitalului Județean Focșani
GALERIE FOTO :  O sută de cozonaci și cinci sute de ouă roșii pentru pacienții Spitalului Județean Focșani
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon”Focșani s-a pregătit de sărbătoare. Pomii și aleile spitalului au fost primenite ieri dimineață de către muncitori. Ei au făcut curățenie în curte, au reîmprospătat culoarea bordurilor care mărginesc aleile și au văruit tulpinile pomilor.
    Pacienții care își vor petrece sărbătorile pascale internați în Spitalul județean, vor putea avea parte de o masă bogată. Ei vor putea servi friptură cu diferite garnituri, ouă roșii, cozonac, brânză cu smântână și aperitive. Se vor vopsi 500 de ouă pentru pacienți și se vor pregăti 100 de cozonaci.
    În zilele de luni și marți nu se va lucra în policlinica spitalului, iar programul secțiilor se va asigura în mod normal. Unitatea de Primire Urgențe (UPU) va asigura permanența în preluarea urgențelor medicale, fără întrerupere. Tot în regim de permanență vor lucra și medicii de la Serviciul Județean de Ambulanță, astfel încât vrâncenii vor putea solicita ambulanța, în caz de urgență.
    De Paște, o farmacie DONA din Focșani va funcționa cu program non-stop. Este vorba despre farmacia  din Bulevardul Unirii numărul 33, bloc 33. De asemenea și farmacia Ropharma din Bulevardul Unirii va funcționa permanent. Farmacia Longavit din Bulevardul Independenţei nr. 33, Focşani, va funcționa cu program prelungit, în intervalul orar 07:00 – 23:00.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL16
36
34
30
43
27

Extragerea noroc:  5429681

Harta Focsani
   

Social

Adevăruri ȘOCANTE spuse de medicul Cătălin Groza despre educația sexuală. „Profesorului de Biologie îi este rușine să vorbească despre ciclul menstrual sau despre sarcină“
    În anul 2017, la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani  au fost abandonați 19 copii. 17 dintre aceștia au fost abandonați în secția nou-născuți (15 au ajuns la asistent maternal în regim de urgență și doi în centre maternale), alți doi copii cu handicap au fost abandonați în secția pediatrie.

POZA ZILEI

Puțină zăpadă

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost