GALERIE FOTO : O elevă din Broșteni va reprezenta Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei la faza națională a Concursului „Icoana și Școala mărturisirii”
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO : O elevă din Broșteni va reprezenta Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei la faza națională a Concursului „Icoana și Școala mărturisirii”
GALERIE FOTO :  O elevă din Broșteni va reprezenta Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei la faza națională a  Concursului „Icoana și Școala mărturisirii”
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Biblioteca „Ghenadie Episcopul” a Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei a găzduit, marți, 11 aprilie 2017, etapa eparhială a Concursului Național de Creație Icoana și Școala mărturisirii, organizat de Patriarhia Română. La concurs, au participat 277 de copii din 61 de parohii buzoiene și vrâncene. Primul clasat din fiecare protoierie a luat parte la etapa pe eparhie a competiției. Comisia de jurizare a fost formată din: Victor Marola – inspector eparhial la Biroul de catehizare, Robert Mugurel Roșioru – inspector de Religie la Inspectoratul Școlar Județean Buzău, Ana Maria Bogleș – profesor de Artă plastică la Liceul de Arte „Margartea Sterian” din Buzău, și Elena Alina Popescu – profesor de Limba și literatura română și de Religie la Colegiul Economic din Buzău.
În urma evaluării lucrărilor alcătuite la cele trei secțiuni: literară, artistică și multimedia, au fost stabiliți următorii câștigători: locul I – Daniela Docan (Parohia Broșteni I – Pitulușa, Protoieria Focșani I); locul al II-lea – Roxana Dinulescu (Parohia Bordeștii de Jos, Protoieria Focșani II) și Cătălina Dumitru (Parohia „Sfântul Sava” – Buzău, Protoieria Buzău II); locul al III-lea – Bianca Lungu (Parohia Izvorul Dulce, Protoieria Buzău I) și Ștefania Șerban (Parohia Berca, Protoieria Pătârlagele); mențiune – Adelina Panait (Parohia Puieștii de Sus, Protoieria Râmnicu Sărat) și Giulia Dragomir (Parohia Răcoasa, Protoieria Panciu).
Premierea câștigătorilor a fost făcută de către Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Ciprian, care le-a oferit diplome și cărți. Totodată, ierarhul a adresat un cuvânt de binecuvântare și de felicitare tuturor celor implicați în concurs: copii, preoți și profesori. Ocupanta locului I va reprezenta Eparhia Buzăului și Vrancei la etapa națională a concursului, care va avea loc în data de 21 mai 2017, la București, cu ocazia hramului Catedralei Patriarhale.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL
16
15
5
22
7
40

Extragerea noroc:  7339888

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO :SUME ISTORICE alocate pentru investiții! 185 de proiecte în valoare de peste 797 milioane de lei vor fi realizate în Vrancea
185 de investiţii care vor fi realizate în județul Vrancea, în valoare de peste 797 milioane de lei (peste 177 de milioane de Euro), au fost prinse la finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), etapa a II-a, derulat de  Ministerul Dezvoltării Regionale și Fondurilor Publice.

POZA ZILEI

Tradiție și modernitate

SECVENTA ZILEI

Plimbare

SONDAJ DE OPINIE

Social

Unde veți petrece vacanța de vară?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost