GALERIE FOTO: Normele de siguranță, discutate de elevi ai Centrului Școlar Elena Doamna
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Normele de siguranță, discutate de elevi ai Centrului Școlar Elena Doamna
GALERIE FOTO: Normele de siguranță, discutate de elevi ai Centrului Școlar Elena Doamna
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Elevii clasei I A de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Elena Doamna“ din Focșani, profesor Cristina Nedelcu, au desfășurat activitatea „Alătură-te Școlii Siguranței Tedi!”, având ca invitat pe comisarul Monica Manolache, din cadrul IPJ Vrancea. „Tedi – Școala siguranței” este un program educațional care se înscrie în inițiativa remarcabilă a îmbunătățirii siguranței elevilor din clasa I. Programul este inițiat de firma Tymbark Maspex România și brandul Tedi, împreună cu Ministerul Educației Naţionale și Ministerul Afacerilor Interne prin Poliția Română.
Elevii, coordonați de comisarul Manolache, au lucrat în broșurile primite în cadrul proiectului, broșuri care au rolul de a ajuta la transmiterea cunoștințelor necesare copiilor în legătură cu siguranța pe străzi, la școală și acasă. La activitate au participat și o parte dintre cei 10 părinți ai elevilor de clasa I, care au primit materiale informative privind siguranța copiilor lor.
Conform datelor transmise de profesoara Petronela Bernovici, directorul adjunct al CSEI Elena Doamna, s-au desfășurat o serie de jocuri, iar comisarul de poliţie Monica Manolache a improvizat o trecere de pietoni în clasă, pe care elevii au fost învățați să treacă corect, s-au discutat norme de siguranță, iar unul dintre elevi s-a transformat într-un martor al unui eveniment, el prezentând semnalmentele unei persoane.
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost