GALERIE FOTO : Moment festiv dedicat sărbătorilor pascale, organizat de elevii din Gugești
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO : Moment festiv dedicat sărbătorilor pascale, organizat de elevii din Gugești
GALERIE FOTO :  Moment festiv dedicat sărbătorilor pascale, organizat de elevii din Gugești
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

Cea mai importantă sărbătoare a creștinătății, Învierea Mântuitorului, a fost sărbătorită printr-o serie de activități specifice de elevii și cadrele didactice de la Școala Gimnazială „Alexandru Vlahuță” din Gugești. Participanți la acest eveniment, preșcolarii de la Grădinița nr.2, sub îndrumarea educatoarelor Florența Vatră și Rodica Vatră, au mers în Joia Mare la biserică pentru a primi sfânta taină a împărtășaniei.
Un program artistic, cu tematică religioasă, a avut loc, apoi, în sala Căminului Cultural din localitate. Evenimentul a fost coordonat de directorul școlii, Rică Zaharia și de profesoara Maria Rădeanu. La eveniment a participat și primarul localității, Vasile Vatră, prezența sa în rândul elevilor și a cadrelor didactice, cu prilejul unor momente festive, fiind un lucru obișnuit. Momentul artistic a debutat cu un colaj de cântece și poezii, prezentat de elevii de la clasele V-VII sub îndrumarea profesoarei Alina Mirică. Elevii de la clasele V-VIII ai Școlii nr. 2 Gugești, pregătiți de profesoarele Rodica Cimpoiașu, Oana Soare, Florentina Despoiu și Liliana Dragomir, au amintit de Învierea Domnului printr-o scurtă scenetă.
Ultimul moment al serbării a aparținut elevilor de la clasele a V-a B și a VII a B, care au prezentat cântece și poezii cu tematică religioasă. Sala unde a avut loc serbarea și sceneta de Paști a fost decorată cu motive simbolice ale acestei sărbători: ouă încondeiate, icoane pe sticlă, felicitări și desene, toate materialele fiind realizate de elevii Școlii Gimnaziale „Alexandru Vlahuță”. „Este o premieră pentru comuna Gugești organizarea unui moment festiv dedicat Paștelui, dar, totodată, este un moment binevenit în cadrul comunității noastre, care, sperăm, în timp, va deveni tradiție“, a precizat primarul Vasile Vatră. 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Eveniment

Românii, invitați să planteze stejari în Parcul Memoriei Naționale
Vrâncenii în principal, și românii în general, sunt invitați de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, să participe astăzi (sâmbătă), la cea de-a doua campanie de plantare a stejarilor din Parcul Memoriei Naționale, care va avea loc la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost