GALERIE FOTO : Medicii Spitalului Militar Focşani au consultat, sâmbătă, peste 100 de vrânceni cu venituri modeste
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
GALERIE FOTO : Medicii Spitalului Militar Focşani au consultat, sâmbătă, peste 100 de vrânceni cu venituri modeste
GALERIE FOTO : Medicii Spitalului Militar Focşani au consultat, sâmbătă, peste 100 de vrânceni cu venituri modeste
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Peste o sută de vrânceni fără venituri sau cu venituri mai mici de 1000 lei/ lună au mers la Spitalul Militar Focşani, sâmbătă, pentru a beneficia de consultaţii medicale gratuite. Acţiunea caritabilă a fost posibilă cu sprijinul clubului Rotary-Varana şi a fost pentru al treilea an consecutiv în care Spitalul Militar Focşani s-a implicat într-o astfel de acţiune.
„Este o iniţiativă caritabilă a clubului Rotary-Varana, asociaţie care desfăşoară în judeţul nostru acţiuni ce vin în folosul comunităţii locale. La această iniţiativă, în care s-a dorit cumva să venim în sprijinul categoriilor sociale defavorizate, sau cu venituri mici, din cadrul judeţului Vrancea, spitalul, prin personalul sanitar, respectiv medici şi asistenţi medicali, şi-a manifestat sprijinul, având şi experienţa colaborării din anii anteriori cu clubul Rotary. Am convenit să participăm alături de aceştia, prin asigurarea asistenţei medicale, în diferite specialităţi. Chiar şi în această zi de sâmbătă, nelucrătoare, medicii şi asistenţii medicali au înţeles mesajul de a fi alături şi de aceste categorii sociale, astfel încât, începând cu ora 9:00, am oferit asistenţă în medicina internă, gastroenterologie, medicină de familie, medicină de urgenţă, psihiatrie, chirurgie generală, oftalmologie, iar în două specialităţi, respectiv ORL şi urologie, prin medicii care consultă la Compartimentul Primiri Urgenţe, sunt planificaţi, tot în cadrul aceleiaşi acţiuni caritabile, pe data de 10 iulie şi într-o altă zi, încât să poată beneficia de servicii şi în aceste specialităţi. Până în acest moment s-au prezentat peste o sută de persoane. Acţiunea se va desfăşura până-n ora 16:00, cea de-a doua etapă începând după ora 14:00. Medicii sunt la serviciu, astfel încât sunt la dispoziţie pe parcursul acestei zile, în acest interval orar. Este al treilea an în care ne implicăm în acest tip de acţiune şi chiar aş vrea să mulţumesc clubului Rotary, că în intenţiile dumnealor s-au îndreptat şi către noi, ţinând cont că aria lor de acţiune este pe întreg judeţul Vrancea. Pe fiecare specialitate, în afara personalului care se află la serviciu, în cadrul programului normal de lucru, am pus la dispoziţie încă trei-patru persoane, astfel încât să asigurăm un flux corect al circuitului în cadrul spitalului şi pacienţii să fie îndrumaţi uşor către punctele de lucru unde se desfăşoară aceste acţiuni“, ne-a declarat, sâmbătă, colonelul Sorin Ivan, comandantul Spitalului Militar, în timp ce consultațiile erau în plină desfăşurare.


 

 

2 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • FELICITARI !

  DE vali, postat pe 26-06-2017, la 09:55

 • E adevarat e la spitalul militar la upu domnul doctor Ticu de nota 10 cu felicitari intelege bolnavul Mare diferenta fafata du pantilimon zis spital Felicitari domnilor doctori.

  DE Rugby, postat pe 26-06-2017, la 18:35

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost