GALERIE FOTO: Manualul digital, promovat în școli din Vrancea
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Manualul digital, promovat în școli din Vrancea
GALERIE FOTO:  Manualul digital, promovat în școli din Vrancea
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Ionuț Popa, licenţiat şi doctor în geografie, unul dintre autorii manualului de Geografie pentru clasa a V-a de la Editura Art, aprobat de Ministerul Educației Naționale, a participat alături de inspectorul școlar de geografie Vasile Ovidiu Allen la un proiect de promovare a educației digitale prin utilizarea manualului digital. 
Conform datelor furnizate de inspectorul școlar de geografie Vasile Ovidiu Allen, pentru a implementa acest proiect s-au ales pentru început patru unități școlare din județ. Astfel, a avut loc o întâlnire cu elevii din clasa a V-a de la Şcoala Gimnazială Alexandru Vlahuţă Gugeşti, care au fost foarte entuziasmați, apoi cu elevii a două clase de a V-a de la Şcoala Ion Basgan Focşani, urmând întâlnirea cu elevii a două clase de a V-a de la Şcoala Gimnazială Duiliu Zamfirescu Focșani. Ultima întâlnire a fost programată cu elevii a patru clase de a V-a, care a avut loc în sala de festivităţi a Şcolii Gimnaziale Ştefan cel Mare Focşani.
Din informațiile oferite de inspectorul de geografie, în toate aceste întâlniri elevilor li s-au prezentat modalităţi de utilizare a diferitelor aplicaţii multimedia din cuprinsul respectivului manual. Elevii au fost interesaţi să ştie despre „cum se face“ un manual şcolar ori cât durează realizarea lui. La sfârșit, elevii au primit autografe din partea autorului.
„Mulţumiri speciale adresăm conducerii ISJ Vrancea (...) şi în egală măsură conducerilor unităţilor şcolare care ne-au fost gazdă pentru tot sprijinul acordat atât logistic cât şi organizatoric - Şcoala Gimnazială Alexandru Vlahuţă din Gugeşti alături de directorul Violeta Anca Grecu, Şcoala Gimnazială Ion Basgan - director Alina Dima și profesorul de geografie Nicoleta Ion, Şcoala Gimnazială Duiliu Zamfirescu - director Petrică Moraru și profesorul de geografie Daniela Mihaela Ionescu, Şcoala Gimnazială Ştefan cel Mare - director Maria Pătraşcu și profesorul de geografie Cerasela Stănescu. În speranţa că a fost o acţiune cu un feedback pozitiv în rândul elevilor şi al cadrelor didactice, ne dorim ca pe viitor să extindem acest proiect incluzând alte unităţi şcolare, atât din mediul urban dar şi din mediul rural“, a transmis inspectorul Vasile Ovidiu Allen.
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL
47
8
35
18
26
2

Extragerea noroc:  0633869

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Mașina fostului șef de post de la Nereju, Fănuță Lazăr, incendiată în Focșani; o echipă de criminaliști de la IGPR va investiga cazul
    Un autoturism de teren Audi Q7 a ars, duminică dimineața, în municipiul Focșani. Autoturismul aparține fostului șef de post din Nereju, Fănuță Lazăr. Incendiul a fost sesizat în jurul orei 4 dimineața, iar la fața locului s-au deplasat pompierii pentru a stinge focul.

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost