GALERIE FOTO : Manager interimar la Spitalul Orășenesc Panciu
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO : Manager interimar la Spitalul Orășenesc Panciu
GALERIE FOTO :    Manager interimar la Spitalul Orășenesc Panciu
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

Începând cu data de 1 iulie 2017, Silviu Tacu - inspector de specialitate în cadrul Primăriei Orașului Panciu - este manager interimar al Spitalului Orășenesc. El va rămâne în această funcție până la organizarea unui nou concurs pentru postul de manager al Spitalului, ocupat până la data de 30 iunie 2017 de economistul Nicolai Mărăscu. „Numirea domnului Silviu Tacu în funcția de manager interimar al Spitalului Orășenesc Panciu a fost determinată de faptul că, la data de 30 iunie 2017, a încetat de drept contractul de management al domnului Nicolai Mărăscu. Fostul manager nu și-a mai manifestat dorința de a-și continua activitatea la conducerea Spitalului, astfel că nu s-a putut organiza în timp util concursul pentru ocuparea postului de manager. Domnul Silviu Tacu va respecta și va pune în executare prevederile Ordinului 1374 din 5 decembrie 2016 pentru stabilirea atribuțiilor managerului interimar al Spitalului Public. El va rămâne în funcție cel mult 6 luni, perioadă în care Consiliul de Administrație al Spitalului Orășenesc va stabili data și procedura de organizare a concursului pentru ocuparea postului de manager“, a explicat primarul Iulian Nica.
    Edilul-șef precizează faptul că, la numirea domnului Silviu Tacu ca manager interimar, s-a avut în vedere experiența acumulată de acesta timp de 10 ani la Unitatea de Implementare Proiecte din cadrul Primăriei Orașului Panciu. În calitate de inspector de specialitate, Silviu Tacu s-a ocupat de realizarea investițiilor cu finanțare europeană de la Spital, printre care se numără „Realizarea spaţiilor necesare funcţionării laboratorului de imagistică medicală compartiment tomograf şi dotarea cu tomograf a ambulatoriului integrat al Spitalului Panciu” și „Modernizarea și dotarea cu echipamente de specialitate a ambulatoriului integrat al Spitalului Panciu“.
    „Am toată încrederea că domnul Silviu Tacu va colabora foarte bine cu toate cadrele medicale și că va continua investițiile aflate în derulare la Spital. Eu îl voi susține și îl voi sprijini, la fel cum l-am sprijinit pe fostul manager, Nicolai Mărăscu. Am avut o bună colaborare cu acesta, îl stimez și îl apreciez pentru tot ceea ce a realizat la Spitalul Orășenesc Panciu timp de 6 ani“, a declarat primarul Iulian Nica.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost