Autoritățile locale din Odobești continuă lucrările de asfaltare a străzilor din oraș. " />
GALERIE FOTO : Lucrările de modernizare a străzilor din Odobești continuă
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO : Lucrările de modernizare a străzilor din Odobești continuă
GALERIE FOTO : Lucrările de modernizare a străzilor din Odobești continuă
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Autoritățile locale din Odobești continuă lucrările de asfaltare a străzilor din oraș. În această săptămână s-a lucrat pe străzile T. Vladimirescu și Republicii, iar pe străzile Dogăriei și Obor lucrările au fost deja finalizate. Acestea sunt prinse în proiectul de reabilitare a străzilor din oraş. Este vorba de reabilitarea, asfaltarea şi refacerea trotuarelor a 38 de străzi. Investiţia se derulează prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL).
 
Autoritățile locale din Odobești continuă lucrările de asfaltare a străzilor din oraș. În această săptămână s-a lucrat pe străzile T. Vladimirescu și Republicii, iar pe străzile Dogăriei și Obor lucrările au fost finalizate. 
Primarul oraşului Odobeşti, Daniel Nicolaş, a declarat că lucrările continuă, iar Odobeştiul va fi un oraș modern și atractiv pentru actualii locuitori, dar și pentru cei care vor să se stabilească în acest oraș. „Continuăm proiectul de modernizare a orașului Odobești. În această săptămînă s-a lucrat pe străzile T. Vladimirescu și Republicii, iar pe străzile Dogăriei și Obor lucrările au fost finalizate. Într-o primă etapă s-a propus modernizarea și reabilitarea unei rețele stradale în lungime de 8,958 Km, formată din următoarele străzi: Stadionului, N. Ioniță, Muncii, Caporal Diea, Măgura, Meteor, Cazaclii, Podgoriei, C. Porumbescu, 1 Mai, Calea Ivăncești, Cuza Vodă, Cîmpului, C-tin Giurăscu, prof. Odobeșteanu, Mărășești, Școala Viticolă, T. Vladimirescu, N. Bălcescu, Crinului, Smârdan, Obor, D. Cantemir, Republicii, D. Gherea și Beciul Domnesc. Totodată, mai trebuie știut că au fost construite două noi sensuri giratorii, care vor fluidiza circulația și care modernizează zona străzilor D. Cantemir cu Republicii și Cuza Vodă“, a spus primarul Daniel Nicolaş. 
Autorităţile locale din Odobeşti derulează proiectul de reabilitare a străzilor din oraş care presupune modernizarea, asfaltarea şi refacerea trotuarelor la 38 de străzi. Investiţia se derulează prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL).  „Practic, avem două proiecte mari de infrastructură, de reabilitare stradală, prin care 38 de străzi vor fi asfaltate în următorii doi ani în orașul nostru. Doresc ca încă odată să îmi cer scuze locuitorilor orașului pentru disconfortul creat prin realizarea acestor investiții în infrastructură“, a precizat primarul Daniel Nicolaş. Valoarea contractului este de aproximativ 7,5 milioane de lei.  
Primarul Daniel Nicolaş a a arătat că acest proiect se va derula pe durata a doi ani. În prima etapă sunt prinse la reabilitare următoarele străzi, cu trotuarele aferente: Smârdan, D. Gherea, Republicii, D. Cantemir, Cuza Vodă, T. Vladimirescu, Dogăriei, Victoriei, N. Bălcescu, Obor, N. Ioniţă, Rosetti, Şt. O. Iosif , Beciul Domnesc. În etapa a doua sunt prinse la următoarele străzi: Muncii, C. Diea, Măgura, Cazacli, Meteor, Podgoriei, Câmpului, Şcoala Viticolă, 1 Mai, Calea Ivăncești, Stadionului, Fdt. Stadionului, Fdt. Ștefan Cel Mare, Fdt. N. Ioniţă, Avram Iancu, Mărășești, Prof. Odobeșteanu, Giurăscu. În etapa a treia vor fi reabilitate străzile Ghimişeşti, Trei Eroi, Strada Bisericii şi Unirea. În etapa a patra vor fi reabilitate următoarele străzi de interes local: E. Grigorescu, Viitorului, G. Dragalina, Barbu Lăutarul, G. Rafael, B. Delavrancea, Viticulturii, Păcii, E. Teodoroiu, Cetatea Crăciuna, N. Iorga, Mihai Eminescu, Panduri, Sf. Ilie, Strada Gării, Ulița Duca. În etapa a cincea vor fi modernizate toate străzile din cartier, plus cele care fac legătura cu Șoseaua Vrancei din str. Trei Eroi, dar şi legătura cu DN 2D. 

Drumurile de exploatare agricolă vor fi asfaltate

În etapa a şasea vor fi modernizate şi asfaltate drumurile de exploatare agricolă: din Calea Ivăncești până la Șoseaua Vrancei; din str. Trei Eroi până în str. Podgoriei; din str Mărășești până în str. Podgoriei; din str. Beciul Domnesc până în str. N. Iorga; legătura între străzile Cazacli și Podgoriei; din str. Gării Unirea până în Șoseaua Vrancei. „Pe lista de investiţii, care se află în faza de licitaţie și care vor demara anul acesta, se află modernizarea drumurilor de exploatare agricolă. Odobeştiul este prima localitate din România care a semnat contractul de finanţare nerambursabilă de un milion de euro pentru modernizarea drumurilor de exploatare agricolă. Prin intermediul acestui proiect vor fi modernizaţi şi asfaltaţi aproximativ 8 kilometri de drumuri agricole care deservesc o suprafaţă agricolă de aproximativ 480 hectare de vie, drumuri care fac legătura între DN 2M şi DN 2D, dar şi între Cartierul Sturza, strada Podgoriei, strada Mărăşeşti“, a precizat primarul oraşului Odobeşti, Daniel Nicolaş. 
Edilul a susţinut că Primăria Odobeşti mai are depuse spre finanţare un proiect de asfaltare a tuturor străzilor din Cartierul Sturza, un proiect de refacere a străzilor Sf. Ilie şi Panduri, dar şi modernizarea străzii Gării din Cartierul Unirea. 
 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL

4
15
48
2
23
20

Extragerea noroc:  2263413

Harta Focsani
   

Interviu

Ana Alexandra Șerbu, ofițer debutant la Biroul de Investigații Criminale, nu se teme de infractori și duce mai departe, cu mândrie, exemplul tatălui său
    De când eram mică mi-am dorit să fiu polițistă. Probabil au contat și influențele din familie. Tatăl meu a fost polițist. M-a atras ceea ce făcea el și mi-am dorit și eu să-i calc pe urme. De azi înainte, în primul rând voi învăța mai mult decât am făcut-o până acum.

POZA ZILEI

Iarnă pe 23 martie

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost