GALERIE FOTO:Lucrări de asfaltare a drumurilor de exploatare agricolă, la Odobești
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
GALERIE FOTO:Lucrări de asfaltare a drumurilor de exploatare agricolă, la Odobești
GALERIE FOTO:Lucrări de asfaltare a drumurilor de exploatare agricolă, la Odobești
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Firma care execută lucrările la proiectul privind  asfaltarea unor drumuri de exploatație agricolă de pe raza orașului Odobești a reluat, ieri, activitatea. Lucrările au fost oprite, la finele anului trecut, odată cu instalarea sezonului rece. „Proiectul privind drumurile de exploatare agricolă, un proiect cu finanțare europeană 100%, se implementează strict în extravilanul localității, printr-un program care prevede clar destinația fondurilor și amplasamentul pe care se pot executa lucrări. În concluzie, fondurile nu pot avea altă destinație, nu pot fi folosite la asfaltarea străzilor sau aleilor din intravilan. Proiectul contribuie la dezvoltarea zonei agricole prin facilitarea accesului civilizat către proprietățile odobeștenilor“, a anunțat primarul orașului Odobești, Daniel Nicolaș.
    Până la acest moment au fost asfaltate următoarele drumuri de legătură: Cazacli – Podgoriei; Gara Unirea - Șoseaua Vrancei; Unirea - str Podgoriei; Beciul Domnesc - N. Iorga; str Ivăncești-Șoseaua Vrancei; Gara Unirea - str Trei Eroi. În total vor fi asfaltați aproximativ 8 kilometri de drumuri agricole care deservesc o suprafaţă agricolă de aproximativ 480 hectare de vie. Primarul Daniel Nicolaș a declarat că orașul Odobești este prima localitate din România care a semnat contractul de finanțare pentru asfaltarea unor drumuri de exploatație agricolă. „Sunt fericit și mă bucur că împreună cu președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, care a susținut și susține toate proiectele din Odobești, am reușit să transformăm în realitate acest important proiect investițional“, a precizat primarul Daniel Nicolaș. El a declarat că asfaltarea acestor drumuri le creează odobeștenilor accesul mult mai ușor către proprietăți.


 

 

2 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • Nu stiu, daca dv. autorul articolului ati fost prin zona centru Odobesti, ma refer la strazile adiacente centrului... Articolul va aduce deservicii atat dv. cat si publicatiei, care de altfel, este una de prestigiu. Este vorba de...deontologie profesionala...Laudati-l in continuare pe Nicolas si o sa cresteti in credibilitate (!) P.S. Ghici cine are proprietati in zona drumurilor agricole asfaltate? Rusine!

  DE Cetatean care nu face politica, postat pe 19-05-2017, la 09:18

 • Oare cand ne va finanta Uniunea Europeana 100% niste drumuri asfaltate pe pasunile din Romania? Nu de alta dar le compatimesc pe vacile care sunt nevoite sa se deplaseze pe iarba. Sunt convins ca pe drumurile din satele si comunele unde noroaiele fac imposibila deplasarea copiilor spre scoala, finantarea nu este nici intr-un caz 100%. Si cum autoritatile nu au bani sa plateasca diferenta vom astepta pana la pastele cailor sa vedem si noi drumuri asemanatoare celor din tarile civilizate.

  DE ..., postat pe 19-05-2017, la 20:05

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

15
9
31
21
13
4

Extragerea noroc:  1515368

Harta Focsani
   

Interviu

„Profesorul nu este judecător, este educator“; interviu cu profesorul Adrian Avram, care pregătește olimpici la istorie
Deși domnul Trandafir nu mai este, încă mai există oameni care practică meseria de profesor cu dăruire și dragoste pentru cunoaștere și pentru elevi. Un astfel de profesor este și Adrian Avram, profesor de istorie la Colegiul Național Emil Botta din Adjud.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost