GALERIE FOTO: Judo U 15 – Iulia Moldoveanu și Mario Constantin de la CS Unirea, campioni naționali, Bianca Cioară, medalie de bronz!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Judo U 15 – Iulia Moldoveanu și Mario Constantin de la CS Unirea, campioni naționali, Bianca Cioară, medalie de bronz!
GALERIE FOTO:  Judo U 15 – Iulia Moldoveanu și Mario Constantin de la CS Unirea, campioni naționali, Bianca Cioară, medalie de bronz!
Echipa Euroregiunii 2, vicecampioana României la băieți și medalie de bronz la fete
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    Judoka de la CS Unirea Focșani, pregătiți de sensei Adrian Moldoveanu și sensei Mungurel Popa au impresionat și la Campinatul Național U 15 ale cărui întreceri au avut loc la Rîmnicu Vîlcea la sfârșitul săptămânii trecute. Focșănenii au câștigat de două ori titlul de campioni ai României prin Iulia Moldoveanu, la 40 kg. și Mario Constantin, la 50 kg., care au fost medaliați cu aur. Colega lor de club Bianca Cioară a încheiat concursul pe poziția a treia pentru carea primit medalia de bronz. Al patrulea judoka de la CS Unirea care a concurat la Campionatul Național U 15, Rareș Cara, a încheiat competiția pe locul al șaptelea. Sportivii de la CS Unirea au fost și componenți ai echipei Euroregiunii 2 care a obținut medalile de argint la băieți și medaliile de bronz la feminin. Pentru medaliații U 15 de la CS Unirea urmează pregătirea pentru Balcaniada de la începutul lunii iulie!
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL

9
37
41
33
47
25

Extragerea noroc:  9241145

Harta Focsani
   

Interviu

GALERIE FOTO: Interviu cu deputata Rodica Boboc. „Am un mentor deosebit, în persoana domnului preşedinte Marian Oprişan“
Rodica Boboc este o doamnă prin definiţie. Elegantă, inteligentă, ambiţioasă, sensibilă, perseverentă şi cerebrală. Prenumele Rodica poate că nu a fost ales întâmplător, pentru că el semnifică „autoritate, ambiţie şi cu aptitudinea de a acumula o anumită cantitate de putere, fiind activă şi foarte capabilă să îşi asume responsabilitatea.

POZA ZILEI

Mama, vine Moșu’ sau Iepurașu’?

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost