GALERIE FOTO: Judo U 15 – Iulia Moldoveanu și Mario Constantin de la CS Unirea, campioni naționali, Bianca Cioară, medalie de bronz!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Judo U 15 – Iulia Moldoveanu și Mario Constantin de la CS Unirea, campioni naționali, Bianca Cioară, medalie de bronz!
GALERIE FOTO:  Judo U 15 – Iulia Moldoveanu și Mario Constantin de la CS Unirea, campioni naționali, Bianca Cioară, medalie de bronz!
Echipa Euroregiunii 2, vicecampioana României la băieți și medalie de bronz la fete
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    Judoka de la CS Unirea Focșani, pregătiți de sensei Adrian Moldoveanu și sensei Mungurel Popa au impresionat și la Campinatul Național U 15 ale cărui întreceri au avut loc la Rîmnicu Vîlcea la sfârșitul săptămânii trecute. Focșănenii au câștigat de două ori titlul de campioni ai României prin Iulia Moldoveanu, la 40 kg. și Mario Constantin, la 50 kg., care au fost medaliați cu aur. Colega lor de club Bianca Cioară a încheiat concursul pe poziția a treia pentru carea primit medalia de bronz. Al patrulea judoka de la CS Unirea care a concurat la Campionatul Național U 15, Rareș Cara, a încheiat competiția pe locul al șaptelea. Sportivii de la CS Unirea au fost și componenți ai echipei Euroregiunii 2 care a obținut medalile de argint la băieți și medaliile de bronz la feminin. Pentru medaliații U 15 de la CS Unirea urmează pregătirea pentru Balcaniada de la începutul lunii iulie!
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost