GALERIE FOTO: Iluminat festiv de sărbători în Panciu
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Iluminat festiv de sărbători în Panciu
GALERIE FOTO:  Iluminat festiv de sărbători în Panciu
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Primăria Panciu a aprins, marți seară, beculețele din bradul de Crăciun! Ca în fiecare an, bradul a fost montat în centrul civic, în imediata apropiere a Monumentului Eroilor. Tot în ajunul sărbătorii de Sf. Nicolae, au fost aprinse și ghirlandele multicolore de pe principalele artere din oraș: Bd. Independenței, str. Nicolae Titulescu, str. Ghiocei, str. Ciprian Porumbescu. „Marți seară, în ajunul sărbătorii de Sf. Nicolae, am aprins luminile din bradul de Crăciun. Este o tradiție care marchează începutul Sărbătorilor de iarnă, cea mai așteptată perioadă din an. De asemenea, am aprins și iluminatul festiv de pe principalele artere de circulație din oraș. În zilele următoare, vor fi montate în Parcul Central și în Parcul Palatului Administrativ și figurinele luminoase îndrăgite de copii: Moș Crăciun, săniuța trasă de reni, omul de zăpadă, ursul polar“, a declarat primarul Iulian Nica.
Edilul-șef a precizat că și locuitorii celor 5 cartiere din zona periurbană - Satu Nou, Crucea de Jos, Dumbrava, Crucea de Sus și Neicu - se vor bucura de iluminatul festiv specific Sărbătorilor de iarnă. „Anul acesta, ne-am propus ca iluminatul festiv din perioada sărbătorilor să se extindă și în principalele zone din cele 5 cartiere periurbane, astfel încât, de Crăciun și Anul Nou, orașul nostru să fie cât mai frumos!“, a afirmat primarul Iulian Nica. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost