GALERIE FOTO : Handbaliștii au început pregătirea de vară!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO : Handbaliștii au început pregătirea de vară!
GALERIE FOTO :    Handbaliștii au început pregătirea de vară!
La prima ședință au venit și antrenorul secund, Bogdan Voica și Călin Hagiu!
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

La ora șase fără ceva, ieri spre seară, la stadionul Milcovul au început să sosească handbaliștii CSM Focșani 2007 pentru prima întâlnire de după vacanță. Întâlnirea care a dat startul pregătirii pentru viitorul sezon competițional al Ligii Naționale. La convocarea făcută de antrenorul Viorel Ciubotaru au venit toți jucătorii care puteau fi prezenți la Focșani luni, 17 iulie: portarii Emilian Morocico și Ionuț Cloșcă și jucătorii de câmp Adrian Băluț, Robert Popa, Valentin Mocanu, Sebastian  Popovici, Marius Ragea, Iulian Neață, Alexandru Gramatic, Silviu Rotaru, Bogdan Rață, Attila Eros, Madălin Țuțu, Mihai  Miroiu, Robert Năstăsie, Petrică Vasilache. A venit și a fost repede asimilat de grupul, de-acum, vechilor focșăneni, Călin Hagiu. Iar profesorul Viorel Ciubotaru a făcut oficiile de gazdă și l-a prezentat echipei pe Bogdan Voica, antrenorul secund care și-a luat repede în primire rolul! Miercuri va veni la echipă și Valentin Pătru.
    Prima ședință a fost de reacomodare cu grupul, dar și cu efortul. După câteva curse în jurul terenurilor doi și trei ale stadionului Milcovul a urmat o partidă de fotbal, joacă obișnuită pentru relaxarea handbailștilor focșăneni.           
    Până la începerea viitoarei ediții de campionat al Ligii naționale, CSM 2007 se va antrena la Focșani, pe stadionul Milcovul și în sala Liceului 1, apoi, după ce vor fi terminate lucrările de reparații și curățenie, în Sala Polivalentă. Sunt perfectate trei turnee de pregătire cu unele dintre ele mai puternice formații din țară, la Suceava - la Memorialul Mihai Mironescu, la Odorhei și la CSM București.

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Au reînceput lucrările de consolidare și restaurare la Prefectura Putna din Focșani
    Consiliul Județean Vrancea a reluat în această săptămână lucrările de consolidare și restaurare la clădirea fostei Prefecturi a Județului Putna, după o perioadă de pauză, în care lucrările la acest imobil simbolic pentru județul Vrancea au fost sistate din cauza litigiului în instanță cu vechiul constructor

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost