GALERIE FOTO: Handbal – Juniorii CSȘ Focșani pregătesc returul!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Handbal – Juniorii CSȘ Focșani pregătesc returul!
GALERIE FOTO:  Handbal – Juniorii CSȘ Focșani pregătesc returul!
După cantonamentul de la Gheorgheni, antrenamente la Polivalentă
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Juniorii 2 ai CSȘ Focșani pregătiți de antrenorul emerit Lucian Tucan au încheiat anul 2017 având la purtător calificarea în primul turneu semifinal al Campionatului Național. Au început cu oarecari poticneli competiția, dar și-au intrat apoi în turația cu care au câștigat tot ce era de câștigat iar după tur și cele două turnee de sală se află pe locul al treilea al clasamentului seriei B, cu nouă puncte avans față de echipa de pe locul al patrulea, CSȘ 1 Constanța. Ceea ce înseamnă că, practic, până la finalul returului nu mai pot coborî sub poziția actuală din clasament. Profesorul Tucan și elevii săi își doresc, însă, mai mult decât intrarea în primul turneu semifinal. ”Ne vom bate cu echipe ai căror jucători sunt mai mari cu un an  decât ai noștri, au o mai mare experiență de concurs. Dacă vrem - și vrem, mai mult decât o prezență în următoarea fază a campiontului suntem datori să ne pregătim pentru a fi mai buni decât ceilalți!”
Handbaliștii juniori 2 ai Focșaniului au de confirmat în 2018 și titlul de campioni ai României obținut ca urmare a câștigării turneului final al Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la gimnazii.
Pregătirea au început-o printr-un cantonament montan, la Gheorgheni, unde au lucrat cu folos la acumulările fizice de care au nevoie pe încă lungul drum al campionatului și pe cel, și mai lung, al devenirii lor ca handbaliști adevărați.
Reveniți la Focșani, au început antrenamentele cu mingea în Sala Polivalentă unde, ieri, jucătorii exersau jocul apărare contra atac, sub atenta supraveghere a profesorului Lucian Tucan. La antrenamente este prezent întregul lot cu care a fost încheiat 2017. Nu a venit, nici nu a plecat nimeni.
Până la reînceperea campionatului, la 8 februarie, pe teren proriu, cu LPS Brăila, echipa are nevoie și de jocuri de pregătire. Profesorul Tucan mi-a spus că au fost convenite, în principiu, astfel de meciuri cu Suceava și Galați, dar din cauza lipsei banilor nu s-a materializat nimic până acum. Așa că soluția cea mai la îndemână pentru o bună evoluție în campionat rămân, până una-alta, antrenamentele din Sala Polivalentă.    
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost