GALERIE FOTO : Fotbal, Superliga Altdorf Tehnik – La Bordeasca a plouat cu goluri!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO : Fotbal, Superliga Altdorf Tehnik – La Bordeasca a plouat cu goluri!
GALERIE FOTO :  Fotbal, Superliga Altdorf Tehnik –  La Bordeasca a plouat cu goluri!
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Cu o previzibilă excepție, cea de la Bordeasca, returul Superligii Altdorf Tehnic a debutat sub semnul echilibrului! Sâmbătă, la Slobozia Ciorăști, favorita Național Golești a câștigat cu doar 2-1, iar partidele Unirea Țifești – Tractorul Nănești și Victoria Gugești – FCM Adjud s-au încheiat la egalitate, cu același scor: 2-2! Euromania și-a adăugat trei puncte pentru că adversara programată, ASS Pufești s-a retras din campionat. Tot trei puncte în plus are și Voința Cîrligele beneficiara retragerii Odobeștiului.
În clasament este de reținut coborârea Victoriei Gugești pe locul 4, și urcarea cu câte un loc a Euromaniei Dumbrăveni și a Naționalului Golești.
La Bordeasca a plouat cu goluri în meciul Dinamo Tătăranu – CSM Focșani 2007! A fost așa cum este relatat în continuare!     

Formații
Dinamo Tătăranu: Romario  Ganea – Gicu Garabet, Ștefan Jitianu, Daniel Oltianu, Nicu Toader, Liviu Mușat, Daniel Tatu, Alin Stoica, Cristi Dumitru, Valentin Hagiu, Sorin Ganea. Rezerve – Cătălin Dumitru, Liviu Lazăr, Florin Vasile, Angheluță Bodoc, Costică Sandu, Dorin Mușat, George Sandu.     

CSM Focșani 2007: Alexandru Apenciucesei – Ionuț Salaoru, Ionuț Nistor, Ionuț Parlac, Claudiu Mihai – Ionuț Manu, Dorinel Popa, Iulian Negoescu, Emilian Chivu – Cosmin Pasăre, Mădălin Predoiu. La pauză au ieșit Ionuț Nistor, Cosmin Pasăre și Mădălin Predoiu și au intrat Robert Negrea, Remus Popa, Dan Negoiță. Au mai fost înscriși pe foaia de joc Gabriel Lazăr, Adrian Toma, Florinel Beșa și Alexandru Duca.   
La Bordeasca, pe un teren mult mai bun decât în alte locuri din județ, duminică, de la ora 11,00, s-au întâlnit lidera Superlgii Altdorf Tehnic, CSM Focșani 2007 și Dinamo Tătăranu. Gazde primitoare, câțiva stropi de ploaie, apoi soare acompaniat de nori, ceva spectator, liniștiți, înțelegători cu echipa lor. Condiții de joc frumos. Și a fost joc frumos, făcut de focșăneni, care au fost la un gol de reușita din tur când pe Milcovul s-au impus cu 12-0! La Bordeasca, în minutul 5 era 0-1, după ce Pasăre a șutat puternic pe jos mingea pe care i-a trimis-o în spate Predoiu la capătul unei combinații de mat în careul lui Dinamo. Zece minute mai târziu, Pasăre a recidivat executând fără cusur o lovitură de pedeapsă. Apoi s-a făcut 0-3 după reușita lui Dorinel Popa în urma unei combinații la marginea careului gazdelor. Până la pauză au mai înscris Predoiu, Pasăre, din nou Predoiu, Negoescu și Gicu Garabet, autogol. După 45 de minute era 0-8!
În pauză, antrenorul Vasile Burgă le-a spus focșănenilor că nu-l mai intersează golaverajul, ci jocul de posesie. În minutul 55, Daniel Tatu a intrat la rupere la Salaoru, care nu a mai putut continua meciul, dar nici nu a fost înlocuit. CSM Focșani 2007 a continuat meciul în zece jucători, ca și Dinamo Tătăranu, după ce centralul Alexandru Mălinaș l-a eliminate pe Tatu. Oaspeții au mai marcat de trei ori, prin Negoescu, în minutul 63, Remus Popa, din penalty în minutul 80 și Manu, în minutul 85. Fotbaliștii pregătiți de Vasile Burgă și Adrian Toma au mai risipit 6-7 ocazii clare de gol, unele anultate de intervențiile foarte bune ale portarului dinamovist!
În etapa următoare, CSM Focșani va juca pe Milcovul cu Voința Slobozia Ciorăști iar Dinamo Tătăranu, la FCM Adjud.     
 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost