GALERIE FOTO: Fotbal juniori U 17: Oaspeții au muncit mai mult și mai bine și au câștigat! LPS Focșani – LPS Galați 2-3 (1-2)
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Fotbal juniori U 17: Oaspeții au muncit mai mult și mai bine și au câștigat! LPS Focșani – LPS Galați 2-3 (1-2)
GALERIE FOTO: Fotbal juniori U 17: Oaspeții au muncit mai mult și mai bine și au câștigat! LPS Focșani – LPS Galați 2-3 (1-2)
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Formația LPS Focșani: Stoian – Dima, Dinu, Gurău, Chiriac – Sandu – Cuciuc, Radu – Mustață, Paizan, Luădatu. Rezerve: Pavel, Lazăr, Marinică, Călin, Negoiță, Păltinuș, Buzatu.

Juniorii U 17 ai LPS Focșani au pierdut o bună ocazie de a-și consolida poziția de lideri ai seriei a 2-a a Campionatului Național. Sâmbătă, pe Milcovul, de la ora 14,00, fotbaliștii pregătiți de profesorul Alin Samoilă-Sava au fost întrecuți de gălățenii de la LPS, care s-au apropiat la trei puncte de focșăneni. Meciul a început abrupt, cu primul gol al oaspeților marcat în minutul 2, după o eroare în apărarea gazdelor. Un minut mai târziu, Lăudatu a egalat și a așezat lucrurile pe o direcție ce părea corectă pentru LPS Focșani. Însă o nouă greșeală a apărării din fața lui Stoian a adus a doua reușită a oaspeților. Cu un gol avans, gălățenii s-au grupat în apărare, focșănenii au atacat, dar fără limpezime și la pauză s-a intrat cu 1-2.
Repriza a doua a fost a unei apărări continue a gălățenilor - care au și contratacat periculos - și a unei presiuni fără orizont și fără vlagă exercitată de gazde. Când mai erau mai puțin de zece minute de joc, Paizan a egalat la 2 reluând în plasa porții LPS Galați o minge respinsă de apărarea acestora și mai era timp pentru forțarea victoriei, mai cu seamă că oaspeții aveau un jucător eliminat. Gol a fost înscris, dar în poarta lui Stoian, la capătul unei acțiuni purtate în doi de gălățeni și care a făcut mat apărarea statică a LPS Focșani. S-a făcut 2-3, scor cu care s-a încheiat un nou meci de uitat făcut de juniorii U 17 ai LPS Focșani, asemănător aceluia cu Petrolul 52, încheiat cu 1-2, la 2 decembrie 2018!  
În etapa următoare, sâmbătă, 21 aprilie, LPS Focșani va juca în deplasare, cu LPS Iolanda Balaș Soter Buzău.    
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Inedit

VIDEO şi GALERIE FOTO: „Pe aicea nu se trece”, IMNUL VRÂNCENILOR, compus de interpretul Alin Stoica
     Interpretul de muzică populară din Vrancea, Alin Stoica, în vârstă de 24 de ani, originar din comuna Ploscuțeni, dar stabilit în Focșani, a lansat zilele acestea o piesă dedicată eroilor ce și-au sacrificat viața pe câmpul de luptă de la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost