GALERIE FOTO: Fotbal juniori U 17 – Focșănenii încep jocurile de pregătire!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Fotbal juniori U 17 – Focșănenii încep jocurile de pregătire!
GALERIE FOTO:  Fotbal juniori U 17 – Focșănenii încep jocurile de pregătire!
Primul amical, vineri, acasă, cu LPS Buzău
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    Fotbaliștii juniori U 17 ai LPS-Prosport Focșani au revenit din cantonamentul de șapte zile de la Borsec și au reluat antrenamentele pe stadionul Milcovul. Din lotul cu care echipa a încheiat sezonul de toamnă nu mai face parte Marian Milea care a fost transferat la București, la Academia FCSB, la juniori U 19. Talentatul jucător focșănean s-a transferat inclusiv la o școală din Capitală și a și început să joace pentru bucureșteni.
    Ieri, pe terenul al treilea al Milcovului, jucătorii au început cu încălzirea pentru acomodarea la efort după care au trecut la jocul cu mingea, profesorul Alin Samoilă-Sava fiind adeptul ideii că pregătirea cea mai bună se face prin joc.
La Borsec au avut condiții foarte bune – teren mare, cazare de calitate, saună, bazin, sală de forță. Și multă zăpadă! Nu au avut, însă nici un meci de pregătire. Prima partidă de această factură va fi cu LPS Buzău vineri, pe Milcovul sau la Unirea, iar săptămâna viitoare LPS-Prosport Focșani va întâlni FCSB, probabil, la București.      
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost