GALERIE FOTO: Fotbal juniori U 17 – Focșănenii încep jocurile de pregătire!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Fotbal juniori U 17 – Focșănenii încep jocurile de pregătire!
GALERIE FOTO:  Fotbal juniori U 17 – Focșănenii încep jocurile de pregătire!
Primul amical, vineri, acasă, cu LPS Buzău
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    Fotbaliștii juniori U 17 ai LPS-Prosport Focșani au revenit din cantonamentul de șapte zile de la Borsec și au reluat antrenamentele pe stadionul Milcovul. Din lotul cu care echipa a încheiat sezonul de toamnă nu mai face parte Marian Milea care a fost transferat la București, la Academia FCSB, la juniori U 19. Talentatul jucător focșănean s-a transferat inclusiv la o școală din Capitală și a și început să joace pentru bucureșteni.
    Ieri, pe terenul al treilea al Milcovului, jucătorii au început cu încălzirea pentru acomodarea la efort după care au trecut la jocul cu mingea, profesorul Alin Samoilă-Sava fiind adeptul ideii că pregătirea cea mai bună se face prin joc.
La Borsec au avut condiții foarte bune – teren mare, cazare de calitate, saună, bazin, sală de forță. Și multă zăpadă! Nu au avut, însă nici un meci de pregătire. Prima partidă de această factură va fi cu LPS Buzău vineri, pe Milcovul sau la Unirea, iar săptămâna viitoare LPS-Prosport Focșani va întâlni FCSB, probabil, la București.      
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL
21
12
42
8
37
2

Extragerea noroc:  6819885

Harta Focsani
   

Social

AU SOSIT BILETELE DE TRATAMENT pentru asigurați și pensionari, acordate prin Casa Județeană de Pensii
    Pensionarii și asigurații din județul nostru care doresc să beneficieze de tratamente balneare într-una din stațiune baneoclimaterice din țară, își pot pregăti bagajele, deoarece primele astfel de bilete au fost repartizate de Casa Naţională de Pensii Publice către Casa Judeţeana de Pensii Vrancea.

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost