GALERIE FOTO : Foștii colegi și prieteni au onorat memoria lui Florin și Gicu Jelea!
GALERIE FOTO : Foștii colegi și prieteni au onorat memoria lui Florin și Gicu Jelea!
GALERIE FOTO :  Foștii colegi și prieteni au onorat memoria lui Florin și Gicu Jelea!
La cimitirul din Cîmpineanca a avut loc o slujbă de pomenire precedată de un meci amical la Unirea!
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Memorialul ”Florin și Gicu Jelea”, organizat de Asociația Sportivă Viitorul – președinte, Jani Olteanu, cu sprijinul familiei Jelea și al Primăriei Câmpineanca – primar Tudorel Ivan, a avut loc duminică, 10 septembrie.
La ora 9,00, două echipe de fotbal alcătuite din foști prieteni sau colegi ai lui Florin Jelea și Gicu Jelea au disputat un meci amical pe terenul de la Unirea – Odobești. Meciul s-a încheiat prietenește, așa cum a fost și spiritual întregului Memorial, organizat în memoria a doi oameni care au iubit prietenia și fotbalul pentru care au trăit cu intensitate.
A urmat o slujbă de pomenire la mormântul lui Florin și Gicu Jelea din cimitirul din Cîmpineanca, unde au luat parte prieteni și foști colegi ai celor care, după ce au plecat, au lăsat o urma de lumină care le face memoria respectată și onorată, an de an, spre cinstea celor care – în afară de famile - nu-i lasă în uitare! 

Galerie foto

 

Equanimity
Data: 12-09-2017
Descriere:


+ Mareste Poza

Equanimity
Data: 12-09-2017
Descriere:


+ Mareste Poza

Equanimity
Data: 12-09-2017
Descriere:


+ Mareste Poza

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL21
30
39
46
3
9

Extragerea noroc:  6499556

Harta Focsani
   

Actualitatea

Codul portocaliu de vreme rea a trimis elevii acasă
Cursurile unităților de învățământ au fost suspendate miercuri, 20 septembrie a.c., cu începere de la ora 15.00, prin hotărâre a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea.

POZA ZILEI

Vegan :)

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Unde veți petrece vacanța de vară?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost