GALERIE FOTO: Festival al tradițiilor și obiceiurilor românești, la Adjud
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Festival al tradițiilor și obiceiurilor românești, la Adjud
GALERIE FOTO:  Festival al tradițiilor și obiceiurilor românești, la Adjud
Voteaza :

Articolul a primit 5 voturi

Elevii Colegiului Gh. Balș Adjud, împreună cu profesorii, au organizat, luni, cea de-a VII-a ediție a Festivalul tradițiilor și obiceiurilor românești. Manifestarea a început cu o paradă, care s-a finalizat în fața Casei de cultură Tudor Vornicu din Adjud, unde participanții i-au urat pe cei prezenți, după care Marian Mitrofan, directorul colegiului, și primarul Municipiului Adjud, Constantin Armencea, le-au mulțumit celor care au făcut urări, dar și celor prezenți.
A urmat un spectacol specific obiceiurilor și tradițiilor românești cu invitați din Republica Moldova și din mai multe județe ale țării, care au avut bunăvoința de a se alătura acestui eveniment, unic în zona noastră. A fost un spectacol variat, cu zeci de colinde, care au fost prezentate de elevi de la cele mai mici vârste, până la cei din liceu. Cea de-a VII-a ediție a Festivalului tradițiilor și obiceiurilor românești s-a încheiat după ora 16.00.
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

Astăzi și mâine se fac înscrieri în învățământul profesional. Elevii beneficiază de burse și nu dau bac-ul
    Absolvenții de clasa a VIII-a, precum și cei din sesiunile anterioare, care optează să urmeze cursuri în învățământul profesional, au la dispoziție astăzi și mâine să se înscrie la unul dintre liceele din județ care au și clase de învățământ profesional.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost