GALERIE FOTO : Exercițiu de simulare a unui incendiu la Mărășești
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO : Exercițiu de simulare a unui incendiu la Mărășești
GALERIE FOTO :  Exercițiu de simulare a unui incendiu la Mărășești
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Primăria Mărășești a organizat, joi, un exercițiu al personalului de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) din cadrul Primăriei Mărășești, în colaborare cu pompierii de la Stația Panciu. Exercițiul s-a desfășurat pe două etape. Prima etapă a vizat simularea unui incendiu declanșat la un automotor pentru transport călători. Acțiunea s-a desfășurat în incinta Stației CFR Mărășești, pe bucla către Panciu, unde s-a manevrat o locomotivă cu un vagon. În etapa a doua, pompierii au acționat pentru stingerea unui incendiu la o magazie dezafectată situată în incinta fostului depou de locomotive. „Exercițiul a fost o activitate reușită și utilă pentru îmbunătățirea experienței profesionale a personalului implicat în acțiune. La simulare au lucrat în echipă 6 reprezentanți ai SVSU Mărășești, 9 cadre militare de la Stația de Pompieri din Panciu, 14 angajați ai Companiei de Căi Ferate și 8 cadre ale Poliției locale. În urma analizei efectuate privind modul de desfășurare a exercițiului s-a concluzionat că reprezentanții CFR au știut să ia primele măsuri în ceea ce privește alarmarea, evacuarea personalului, eliberarea căilor de acces și limitarea extinderii incendiului până la sosirea pompierilor. Referitor la modul de intervenție al pompierilor, atât cei din cadrul SVSU, cât și cei militari au avut timpi de reacție foarte buni și au colaborat bine și eficient pentru rezolvarea situației de urgență produsă“, se arată într-un comunicat remis presei de Primăria Mărășești.
Întreaga acțiune s-a desfășurat conform protocoalelor încheiate între instituțiile statului care trebuie să acționeze în astfel de situații. Menționăm că voluntarii de la SVSU Mărășești, coordonați de Adrian Dumitru, participă în permanență la numeroase exerciții, menite să le asigure o pregătire foarte bună pe linie de situații de urgență. 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL21
30
39
46
3
9

Extragerea noroc:  6499556

Harta Focsani
   

Actualitatea

Codul portocaliu de vreme rea a trimis elevii acasă
Cursurile unităților de învățământ au fost suspendate miercuri, 20 septembrie a.c., cu începere de la ora 15.00, prin hotărâre a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea.

POZA ZILEI

Vegan :)

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Unde veți petrece vacanța de vară?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost