GALERIE FOTO : Exercițiu de simulare a unui incendiu la Mărășești
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO : Exercițiu de simulare a unui incendiu la Mărășești
GALERIE FOTO :  Exercițiu de simulare a unui incendiu la Mărășești
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Primăria Mărășești a organizat, joi, un exercițiu al personalului de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) din cadrul Primăriei Mărășești, în colaborare cu pompierii de la Stația Panciu. Exercițiul s-a desfășurat pe două etape. Prima etapă a vizat simularea unui incendiu declanșat la un automotor pentru transport călători. Acțiunea s-a desfășurat în incinta Stației CFR Mărășești, pe bucla către Panciu, unde s-a manevrat o locomotivă cu un vagon. În etapa a doua, pompierii au acționat pentru stingerea unui incendiu la o magazie dezafectată situată în incinta fostului depou de locomotive. „Exercițiul a fost o activitate reușită și utilă pentru îmbunătățirea experienței profesionale a personalului implicat în acțiune. La simulare au lucrat în echipă 6 reprezentanți ai SVSU Mărășești, 9 cadre militare de la Stația de Pompieri din Panciu, 14 angajați ai Companiei de Căi Ferate și 8 cadre ale Poliției locale. În urma analizei efectuate privind modul de desfășurare a exercițiului s-a concluzionat că reprezentanții CFR au știut să ia primele măsuri în ceea ce privește alarmarea, evacuarea personalului, eliberarea căilor de acces și limitarea extinderii incendiului până la sosirea pompierilor. Referitor la modul de intervenție al pompierilor, atât cei din cadrul SVSU, cât și cei militari au avut timpi de reacție foarte buni și au colaborat bine și eficient pentru rezolvarea situației de urgență produsă“, se arată într-un comunicat remis presei de Primăria Mărășești.
Întreaga acțiune s-a desfășurat conform protocoalelor încheiate între instituțiile statului care trebuie să acționeze în astfel de situații. Menționăm că voluntarii de la SVSU Mărășești, coordonați de Adrian Dumitru, participă în permanență la numeroase exerciții, menite să le asigure o pregătire foarte bună pe linie de situații de urgență. 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL
17
32
39
48
43
41

Extragerea noroc:  8132114

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO și GALERIE FOTO : Marian Oprișan - un nou mandat la conducerea Uniunii Naționale a Consiliilor Județene
Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a fost reales președinte al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România (UNCJR) în urma ședinței Adunării Generale care a avut loc marți,  la salonul „Dimitrie Cantemir” din Senatul României.

POZA ZILEI

Vești importante

SECVENTA ZILEI

Rută ocolitoare la accident

SONDAJ DE OPINIE

Social

Ce înseamnă primăvara pentru dumneavoastră?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost