GALERIE FOTO : Discuții despre prevenirea faptelor antisociale la Colegiul Auto
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
GALERIE FOTO : Discuții despre prevenirea faptelor antisociale la Colegiul Auto
GALERIE FOTO : Discuții despre prevenirea faptelor antisociale la Colegiul Auto
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Elevii de la Colegiul Tehnic Auto „Traian Vuia“ din Focșani au fost vizitați de comisarul de poliție Monica Manolache, de la Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității din IPJ Vrancea. Acitivitatea a fost de informare preventivă, potrivit unui comunicat al Colegiului Auto. „Colegiul Tehnic Auto «Traian Vuia» din Focșani a găzduit o întâlnire între comisarul Tatiana Monica Manolache de la Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității și elevii, cadrele didactice ai instituției de învățământ. Reprezentanții Poliției Române și-au propus creșterea gradului de informare a tinerilor cu privire la prevenirea delincvenței juvenile. Activitatea a fost una de informare preventivă, ocazie cu care au fost prezentate prioritățile I.P.J. Vrancea pentru anul în curs: - programul de prevenire a delincvenței juvenile și a victimizării minorilor în unitățile de învățământ și zona adiacentă acestora; - programul de prevenire a infracțiunilor de furt din locuințe; - programul local «Alege viața» pentru creșterea siguranței rutiere și reducerea accidentelor; - planul teritorial de acțiune pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor și a personalului didactic și prevenirea delincvenței juvenile; - campania locală «Alege siguranța automobilului tău!»; - campania «Și tu poți să fii polițist»“, se arată în comunicat.
Elevii participanți au fost antrenați în discuții interactive, despre navigarea în siguranță pe internet, prevenirea furturilor și a accidentelor rutiere sau prevenirea consumului de etnobotanice. „Au fost vizionate filme cu caracter preventiv-educativ și au fost abordate teme precum siguranța pe internet, prevenirea traficului de persone, prevenirea furturilor, prevenirea accidentelor de circulație, precum și prevenirea consumului de droguri și plante etnobotanice. Astfel, zeci de elevi de școală profesională au fost antrenați în discuţii interactive, fiindu-le prezentate cazuri concrete, cauze şi condiţii care determină sau favorizează comiterea de infracţiuni. Aceştia au fost încurajaţi să comunice poliţiştilor eventualele probleme cu care se confruntă“, au mai transmis reprezentanții Colegiului Auto.


 

 

3 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • Doar de politie sa se mai teama ai nostri tineri, ca pe profesori ii omoara incet incet inainte de a ajunge la pensie !

  DE dd, postat pe 18-03-2017, la 08:26

 • Doar de politie sa se mai teama ai nostri tineri, ca pe profesori ii omoara incet incet inainte de a ajunge la pensie !

  DE dd, postat pe 18-03-2017, la 08:28

 • @ dd. Da ce ma pe Ulise il doare la cimpoi, mai are 5 ani si iese bine merci la pensie.Mamitzica zicea ca il angajeaza laTara Vrancei, numai ca tre sa il invat eu sa cante la " ceatarna" sau fluier cu gusa.Daca vrea il duc sa ia cursuri de chitara de la Givel Frone.

  DE Adytza, postat pe 18-03-2017, la 21:34

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL21
30
39
46
3
9

Extragerea noroc:  6499556

Harta Focsani
   

Social

Să o ajutăm pe Mariana! O asistentă de la secția Radiologie a Spitalului Județean se luptă cu cancerul și cu sistemul
Mariana Mărăscu are 42 de ani, locuiește în Focșani și este mama unui băiat adolescent, în vârstă de 15 ani, elev al Liceului Pedagogic, pe care-l iubește cel mai mult pe această lume.

POZA ZILEI

Vegan :)

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Unde veți petrece vacanța de vară?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost