GALERIE FOTO: Din 4 octombrie, Chef Patrizia Paglieri și Francesco Paglieri vor găti pentru focșăneni!
GALERIE FOTO: Din 4 octombrie, Chef Patrizia Paglieri și Francesco Paglieri vor găti pentru focșăneni!
GALERIE FOTO:  Din 4 octombrie, Chef Patrizia Paglieri și Francesco Paglieri vor găti pentru focșăneni!
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Juratul Masterchef Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, vor găti alături de chef Cătălin Mocanu pentru Food Experience, cel mai complex serviciu de catering și evenimente din Focșani.
,,Food Experience își propune încă de la data deschiderii, 4 octombrie 2017, să vă ofere servicii de catering premium și evenimente în Focșani, de cea mai înaltă calitate, realizate de o echipă de profesioniști în domeniu. Ne vom remarca prin calitatea produselor și serviciilor de catering oferite clienților nostri, prin mâncare excepțională, creativitate, flexibilitate și prezentare la standarde înalte. Clienții noștri vor putea savura preparate românești sau italiene din meniul nostru sau pot opta pentru diferite specialități ale zilei ce vor avea prețuri accesibile, prezentate pe pagina noastră de Facebook. Ambalarea produselor se va face ermetic, iar livrarea va fi gratuită în Focșani“.
 


Nu vor lipsi platourile fine dining, cu carne de vită și cotlete de miel din Noua Zeelandă, finger food, platourile calde și cele reci, inclusiv meniurile speciale. Food Experience asigură servicii de catering pentru evenimentele corporate, business, dar și pentru cele personale, precum nunți și botezuri.
Clienții vor putea opta chiar pentru prezența Patriziei Paglieri la evenimentele lor!

Meniul standard va include 30 de produse. În fiecare zi vor exista trei specialități ale zilei. Nu vor lipsi ciorbele și supele, burgerii cu chifle făcute în casă, antipasti – precum bruschete cu somon, deserturile fabuloase – precum tiramisu, paste italiene autentice.
„Politica firmei se bazează pe un management al calității serviciilor ce are la bază o strânsă cooperare cu clienții pentru atingerea obiectivelor comune, orientându-ne spre nevoile acestora. Deschiderea noii locaţii ne confirmă că focșănenii iubesc mâncarea de calitate și suntem convinşi că va deveni alegerea perfectă pentru ei“.Comenzile vor putea fi făcute de luni până vineri, între orele 8.00-17.00, la numerele de telefon 0754378088 / 0754399135.

Ne puteți găsi începând cu 4 octombrie în Focșani, pe Bulevardul București, Nr. 16, la etaj, vis-à-vis de ANL și pe Facebook - Food Experience.

 

Pagina: 1 - 2 - 3 | Urmatoarea

 

Galerie foto

 

Equanimity
Data: 02-10-2017
Descriere:


+ Mareste Poza

Equanimity
Data: 02-10-2017
Descriere:


+ Mareste Poza

Equanimity
Data: 02-10-2017
Descriere:


+ Mareste Poza

Equanimity
Data: 02-10-2017
Descriere:


+ Mareste Poza

Equanimity
Data: 02-10-2017
Descriere:


+ Mareste Poza

Equanimity
Data: 02-10-2017
Descriere:


+ Mareste Poza

 

Pagina: 1 - 2 - 3 | Urmatoarea

Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Au reînceput lucrările de consolidare și restaurare la Prefectura Putna din Focșani
    Consiliul Județean Vrancea a reluat în această săptămână lucrările de consolidare și restaurare la clădirea fostei Prefecturi a Județului Putna, după o perioadă de pauză, în care lucrările la acest imobil simbolic pentru județul Vrancea au fost sistate din cauza litigiului în instanță cu vechiul constructor

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost