GALERIE FOTO: Deputatul PSD de Vrancea, Angel Tîlvăr, reprezintă România la Conferința OSCE
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Deputatul PSD de Vrancea, Angel Tîlvăr, reprezintă România la Conferința OSCE
GALERIE FOTO: Deputatul PSD de Vrancea, Angel Tîlvăr, reprezintă România la Conferința OSCE
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

    Lupta împotriva sclaviei moderne reprezintă o prioritate politică pentru România, a spus deputatul social democrat Angel Tîlvăr la Conferința dedicată combaterii traficului de persoane, organizată de OSCE (Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa). Deputatul PSD de Vrancea, Angel Tîlvăr, participă la conferința OSCE în calitate de coordonator al Grupului pentru Combaterea Traficului de Persoane din Parlamentul României. La eveniment sunt prezenți reprezentanți instituțiilor europene, ai ONU, reprezentanți din 57 de țări. Anul acesta, conferința OSCE are ca scop promovarea parteneriatelor inclusive, pentru creșterea coerenței în ceea ce privește eforturile de combatere a traficului și întărirea cooperării pe plan local, național, regional și mondial.
    Practic, prin invitarea Parlamentului României la un astfel de eveniment sunt recunoscute eforturile pe care le face statul român în ceea ce privește lupta cu acest flagel. „În intervenția mea, am subliniat faptul că, pentru România, lupta împotriva sclaviei moderne reprezintă o prioritate politică, țara noastră fiind un partener activ al altor structuri, cum ar fi Europol, Interpol, Eurojust, Frontex sau SELEC. Totodată, am subliniat că reglementările legale au fost făcute în acord cu cele mai înalte standarde în domeniu și că societatea civilă joacă un rol din ce în ce mai important în apărarea intereselor victimelor. Am prezentat, de asemenea, elemente ale activității Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane (ANITP), precum și implementarea mecanismului de identificare și referire a victimelor. În același timp, nu puteam să nu abordez componenta transnațională a traficului de persoane, în contextul în care România are un număr foarte mare de cetățeni care trăiesc în afara granițelor sale, importanța reprezentanților noștri, fie în instituții internaționale, fie în reprezentanțele diplomatice și consulare, fiind de netăgăduit”, a declarat deputatul Angel Tîlvăr. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

24
49
42
3
21
41

Extragerea noroc:  2173238

Harta Focsani
   

Infracţional

Vrâncean PATRON DE SCLAVI în Italia; aceștia locuiau într-un beci, fără apă și lumină, și mâncau alimente cu viermi
Un vrâncean a primit mandat de arestare provizorie şi urmează să fie trimis în Italia pentru a fi cercetat într-un dosar al poliţiei din peninsulă.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost