GALERIE FOTO: Delegații din Serbia și Ucraina, în vizită la Panciu
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Delegații din Serbia și Ucraina, în vizită la Panciu
GALERIE FOTO: Delegații din Serbia și Ucraina, în vizită la Panciu
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Vineri, 7 iulie 2017, primarul Iulian Nica s-a întâlnit cu primarul Dejan Vagner și cu Slaviša Bozinovič, președintele Consiliului Local din localitatea Majdanpek – Serbia, precum și cu Sergiy Martyniuk, șeful Direcției Învățământ al Municipiului Cernăuți. Aceștia au făcut parte dintr-o numeroasă delegație din Serbia și Ucraina, care au vizitat Palatul Administrativ, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică, precum și două dintre obiectivele turistice cu valoare identitară ale orașului Panciu – Mănăstirea Brazi și Monumentul Eroilor 1916-1919.
    La Palatul Administrativ, oaspeții au fost primiți în sala de ședinte a Consiliului Local Panciu, unde primarul Iulian Nica a prezentat istoria edificiului care a fost inaugurat în luna iunie 2016, după reabilitare și modernizare. Cele două delegații fost invitate la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică, unde au primit materiale de prezentare a tuturor obiectivelor turistice de pe teritoriul orașului, după care s-a efectuat un pelerinaj la Mănăstirea Brazi. Vizitatorii s-au recules la moaștele Sf. Sfințit Teodosie al II-lea, patronul spiritual al lăcașului de cult și al orasului Panciu. Ei au coborât în paraclisul subteran, unic în România, reabilitat în anul 2013, printr-un proiect cu finanțare europeană, implementat de Primăria Orașului Panciu. De asemenea, a fost vizitată și Biserica Nouă a Mănăstirii, cu hramurile „Pogorârea Sfântului Duh” şi „Sfântul Sfinţit Mucenic Teodosie”. 
    Delegațiile din Serbia si Ucraina s-au plimbat și prin centrul orașului. „Vineri, 7 iulie 2017, am avut deosebita onoare de a primi două delegații din Serbia și Ucraina, alcătuite din reprezentanți ai administrației publice locale care au vizitat orașul Panciu. Cu acest prilej, le-am prezentat serviciile publice de la nivelul Primăriei Orașului Panciu, am mers la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică și am vizitat două dintre obiectivele turistice cu valoare identitară – paraclisul subteran al Mănăstirii Brazi și Monumentul Eroilor, din zona centrală a orașului Panciu, ridicat în memoria ostașilor căzuți în Primul Război Mondial. Sper că oaspeții noștri s-au simtit bine la Panciu și îi așteptăm cu drag și cu alte ocazii!“, a declarat primarul Iulian Nica.
 
Biroul de Presă al Primăriei Orașului Panciu


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost