GALERIE FOTO: „Dacă tot comanzi o pizza, comandă una cu gust“
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: „Dacă tot comanzi o pizza, comandă una cu gust“
GALERIE FOTO:  „Dacă tot comanzi o pizza, comandă una cu gust“
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Pizza cu Gust a deschis la Focșani primul loc de joacă pentru copii amenajat în interiorul unei pizzerii. Locația, redeschisă anul acesta în municipiu, este amenajată în zona centrală a Focșaniului, pe Bulevardul Republicii, la demisolul blocului Asirom. Locul de joacă pentru copii este deschis zilnic, iar micuții au la dispoziție numeroase jucării pentru a petrece timpul cât se pregătește mâncarea. Iar dacă micuții stau într-o ambianță plăcută și în siguranță, părinții se pot relaxa la un suc sau o bere. Spațiul este intim și pot fi organizate mici petreceri aniversare pentru cei mici.Cei care nu au timp să ajungă la pizzerie pot comanda o pizza la domiciliu. Oferta de la Pizza cu Gust este bogată, iar calitatea ingredientelor folosite a făcut-o cunoscută în municipiu. Pot fi comandate pizza de dimensiuni mici, cu un diametru de 23 centimetri, suficient pentru o persoană. Dacă sunt un grup mai mare de prieteni atunci soluția este o pizza uriașă, cu un diametru de 60 centimetri. De menționat că Pizza cu Gust livrează la domiciliu în Focșani orice comandă de minim 15 lei și orice comandă de minim 60 de lei în afara orașului, la o distanță de maxim 10 kilometri. „Întotdeauna spunem că «Dacă tot comanzi o pizza, comandă una cu gust». Ne mândrim cu marginea umplută cu mozzarella, unde prețurile diferă în funcție de mărimea pizzei. Avem cinci dimensiuni de pizza: 23, 30, 40, 50 și 60. Nu la toate pizzeriile din oraș se găsesc dimensiunile acestea! Pentru această perioadă a anului avem și o pizza specială, de post”, ne-au spus reprezentanții pizzeriei. Aceștia au precizat că toate sosurile sunt gratuite la Pizza cu Gust. Sunt sosuri cu ketchup dulce sau picant, sos de usturoi cu maioneză, sos de roșii dulce sau picant, sos barbeque.  
Pizza cu Gust oferă sortimente clasice de pizza precum Margherita, Diavola, Quattro Formaggi, Quattro Stagioni, Prosciutto Funghi sau Calzone. Alături de acestea mai pot fi comandate sortimente precum Hawai (unde ingredientul vedetă este ananasul), Vegetariană, Mexicană (cu jalapeno, ardei roșu, chilli), Neptun, Chicken BBQ (cu pui, ceapă roșie, ardei mixt), Țărănească (cu șuncă presată, cabanos, ciuperci, măsline), Cajun Pizza (cu pui condimentat iute, jalapeno, ceapă roșie, roșii), Carnivora (cu salam, șuncă presată, cabanos, bacon), Kebab Pizza (cu pui condimentat, salată, roșii, castraveți, ceapă roșie, sos de maioneză cu usturoi).
Pizza Casei este consistentă, cu mozzarella, salam, șuncă presată, bacon, ciuperci, măsline, ceapă roșie și ardei mixt iar pizza Calzone are mozzarella și trei toppinguri la alegere. Un sortiment special este Pizza cu Gust, o pizza cu margine umplută cu mozzarella. Această pizza mai are șunculiță țărănească, ardei mixt, ciuperci, salam, măsline și porumb. „Fiecare client își poate crea o pizza pe gustul său. La solicitarea clientului putem adăuga extratoping cu diferite ingrediente diferite față de rețeta de bază. Se pot adăuga ingrediente precum salam picant, șuncă presată, ananas, porumb, ciuperci, jalapeno, pui, ton, prosciutto, bacon, ardei verde și multe altele. Nu în ultimul rând, clienții pot comanda o pizza jumătate- jumătate, de exemplu jumătate Vegetariană și jumătate Țărănească”, ne-au spus reprezentanții pizzeriei. Aceștia au precizat că, în ultima perioadă au îmbogățit meniul cu alte produse deosebite. În meniu se regăsesc acum aripioarele picante, cartofi cu usturoi și mozzarella, crispy și cartofi sau chicken nuggets.
Comenzile pot fi făcute la telefon 0763.555.502. De asemenea, puteți veni cu copiii în strada Republicii nr. 7, Focșani, la demisolul blocului Asirom, unde puteți savura pizza cu gust abia scoasă din cuptor.
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost