GALERIE FOTO : Curs pentru dezvoltarea creativității la Biblioteca Județeană
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO : Curs pentru dezvoltarea creativității la Biblioteca Județeană
GALERIE FOTO :  Curs pentru dezvoltarea creativității la Biblioteca Județeană
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea a organizat un nou curs dedicat bibliotecarilor școlari și profesorilor documentariști din județul Vrancea, intitulat „Dezvoltarea creativității în activitățile cu adolescenții și copiii”. Cursul s-a desfășurat în perioada 19-21 aprilie 2017 la Centrul de Formare al Bibliotecii Județene Vrancea, fiind livrat de trainerul Bibliotecii, Margareta Tătăruș. Acest curs a fost  furnizat în baza acordului de parteneriat încheiat între Casa Corpului Didactic „Simion Mehedinți” Focșani și Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu”, și, prin el, bibliotecarii sărbătoresc în avans Ziua Națională a Bibliotecarilor din România (23 aprilie) și Săptămâna Națională a Bibliotecilor (24-28 aprilie). „Pentru că bibliotecarii sunt cei care animă spațiile bibliotecilor de orice tip, fie că vorbim de biblioteci publice, şcolare, academice sau specializate, acest curs își propune să-i provoace pe aceștia să se dezvolte continuu și să învețe metode și tehnici noi de a (re)crea servicii noi sau de a le îmbunătăți pe cele existente”, se arată în comunicatul de presă trimis redacției noastre.
La acest curs, cei 15 bibliotecari din școlile și liceele vrâncene au învățat tehnici și metode de explorare a poveștilor și universului înconjurător (oameni, fapte, natură etc.), pentru a stimula creativitatea copiilor și adolescenților. Au fost utilizate diverse instrumente (aparat foto, calculator, internet, hârtie, fotografii, culori, cărți de povești etc.) în vederea realizării unui carnet virtual și a unui portofoliu personal, în cuprinsul cărora au fost puse în valoare scrierea creativă, arta fotografică, punerea în scenă a creațiilor proprii și abilitățile de a lucra cu echipamente digitale și IT. „Vor fi trei zile pline de creativitate și vom descoperi împreună o pedagogie motivantă, centrată pe copil și pe adolescent, iar în urma cursului se vor putea dezvolta diverse activități creative în școala sau în liceul în care își desfășoară activitatea bibliotecarii participanți la curs. La mulţi ani tuturor bibliotecarilor români!”, se precizează în comunicatul de presă.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Au reînceput lucrările de consolidare și restaurare la Prefectura Putna din Focșani
    Consiliul Județean Vrancea a reluat în această săptămână lucrările de consolidare și restaurare la clădirea fostei Prefecturi a Județului Putna, după o perioadă de pauză, în care lucrările la acest imobil simbolic pentru județul Vrancea au fost sistate din cauza litigiului în instanță cu vechiul constructor

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost