GALERIE FOTO : Curs în Bologna pentru trei profesori de la Colegiul „Edmond Nicolau” din Focșani
GALERIE FOTO : Curs în Bologna pentru trei profesori de la Colegiul „Edmond Nicolau” din Focșani
GALERIE FOTO :  Curs în Bologna pentru trei profesori de la Colegiul „Edmond Nicolau” din Focșani
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Trei cadre didactice de la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau” din Focșani, Mădălina Alexandru, Paula Cristina Popescu și Cenţa Mariana Răvaș, au participat timp de șapte zile alături de alte 30 de cadre didactice din Croația, Franța, Grecia, Polonia, România și Spania, la cursul „E-learning and web design: How to create an e-learning platform and a website in one week”, organizat de Istituto per la Formazione, l’Occupazione e la Mobilità (IFOM) Italia, în Bologna. Conform datelor furnizate de profesoara Cenţa Mariana Răvaș, în perioada 2-8 iulie a avut loc cel de-al doilea flux de mobilităţi în cadrul proiectului „Innovation through e-learning for a better school”, finanțat prin programul Erasmus +, KA1 (nr. de referință2016-1-RO01-KA101-023402) şi implementat în perioada 01.09.2016-31.08.2018 de Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau” Focșani-Vrancea.     Scopul general al acestui curs a fost de a promova excelența în educaţie prin intermediul unor practici inovatoare, prin integrarea platformele web și spațiilor de e-learning în procesul didactic, combinând educația față în față cu învățarea virtuală. În prezent există o tendință crescândă de integrare a TIC în predare și formare. Există o serie de instrumente de e-learning și de design web care oferă educatorilor oportunități deosebite. Participând la acest curs, prin intermediul unei abordări practice, profesorii au învățat cum să creeze un site web educațional și propriul spațiu pe o platformă de e-learning. Acest curs structurat a permis participanților să-și îmbunătățească abilitățile TIC într-un mod practic și concret împreună cu alți participanți și formatori din Europa, câștigând astfel o înțelegere mai largă a educației în Europa prin schimb de bune practici și experiențe. Cursul a avut o abordare flexibilă pentru a adapta rezultatele învățării la nevoile specifice și la profilul TIC al participanților. Metodele și tehnicile moderne de învățare asimilate în cadrul acestui curs vor fi implementate în cadrul procesului de predare, învățare și evaluare.
2 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
  • Ulise unde esti maigqoaza ca ni te vad in poze,te-ai bagat cu totul in butoiul cu vin...

    DE turkan, postat pe 17-07-2017, la 00:47

  • @"turkan"; Iubite postac "piscot-cameleon" sunt ONORAT de faptul ca inainte de a te culca la unu fara ceva, gandul ti-a fost la mine. Trebuie sa recunosc ca imi place si pseudonimul "turkan", iar daca am in vedere ca vicepresedintele PNL Vrancea, prof.Daniela Gabriea Marchitan si-a insusit punctele de vedere ale postacului "arkan" spuse la adresa mea, prin intermediul acestei rubrici, imi permit sa te intreb: -Tu crezi ca este CAPABILA d-na prof. Daniela Gabriela Marchitan in calitatea Domniei Sale de vicepresedinte al PNL Vrancea sa le TALMACEASCA consilierilor PNL din CL Focsani, problemele de matematica aferente problemelor tehnico-economice de interes public sustinute de mine si unde in discutie este vorba despre un prejudiciu de multe milioane de euro, pentru a-i scoate pe acestia din NOAPTEA MINTII ? Eu nu stiu in ce s-au scolit domnisoarele si doamna profesor la Bologna, dar in conditiile in care la liceele tehnologice proba de bacalaureat este BIOLOGIA si nu o disciplina tehnica in care absolventii acestor licee se specializeaza, in opinia mea toate aceste "specializari" sunt "apa de ploua". Personal sunt curios daca cei scoliti la Bologna au auzit de Scoala Neculai Jecheanu si au citit programa scolara a acestei scoli care pregatea copii pentru a trai intr-o LUME REALA si nu intr-o LUME IREALA, asa cum se face in invatamantul romanesc ? Cand vezi PARUIALA dintre fostul ministru PDL al Invatamantului, Funeriu si fostul ministru PSD a Invatamantului, Abramburica, orice comentariu este de prisos.

    DE Ulise Grosu, postat pe 17-07-2017, la 06:16

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

1
14
38
47
33
7

Extragerea noroc:  7918147

Harta Focsani
   

Infracţional

Bărbat reținut pentru 24 de ore, după ce a lovit-o pe șoferița care i-a accidentat fiul pe trecerea de pietoni
    Un băiat în vârstă de 6 ani, din Panciu, a suferit un traumatism la nivelul genunchiului stâng, prin accident rutier, după ce, în seara zilei de joi, a fost acroșat de un autoturism, condus de o femeie în vârstă de 37 de ani.

UPDATE!!!

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost