GALERIE FOTO : Copiii din Bordeștii de Jos au mers CU PREOTUL la HappyCinema
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO : Copiii din Bordeștii de Jos au mers CU PREOTUL la HappyCinema
GALERIE FOTO : Copiii din Bordeștii de Jos au mers CU PREOTUL la HappyCinema
Voteaza :

Articolul a primit 7 voturi

O parte dintre copiii din satul Bordeștii de Jos au fost ieri la HappyCinema din Focşani Mall, unde au vizionat animaţia Kung Fu Panda III, în format 3D. Acţiunea întreprinsă a fost răspunsul venit din partea parohiei pentru implicarea de care au dat dovadă copiii în cadrul concursului de creaţie „Biserica şi Şcoala din sufletul meu”. Văzându-i alături de preotul lor paroh, ei au atras atenția încă de la intrare. Aducând zâmbete, multe priviri parcă se aținteau asupra lor ca fiind un lucru puţin cam scos din rutină, ca nişte copiii, îmbrăcaţi pestriţ, să vină la cinematograf, nu cu părinţii sau cu prietenii, ci cu duhovnicul lor. Unii parcă derutaţi, dar cu toţii având răbdarea întinsă la maximum, păşeau cu sfială spre sala de cinematograf pentru a viziona „desene animate care se văd cu ochelari”. „Acesta este desenul meu pe care l-am făcut pentru concurs, iar acum am venit la cinema. Mulţumim părintelui pentru lucrurile frumoase pe care le face pentru noi”, a spus Alina, una dintre participante. „Scena aceasta am realizat-o eu, din creion. Iar acum mă bucur pentru că am venit la film la Focşani”, a spus Laurenţiu. „Eu am făcut o compunere despre părintele meu duhovnic” a adăugat Valentin Toma, purtând o foaie A4 în mână. La final, organizatorii au ţinut să mulţumească tuturor celor care au oferit sprijinul pentru a duce la bun sfârşit acest demers lăudabil al Bisericii.


 

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Infracţional

VIDEO și GALERIE FOTO: Mamă a șase copii, OMORÂTĂ de concubin. Femeia era chinuită și bătută frecvent de bărbatul alcoolic
O femeie de 43 de ani a fost găsită decedată în locuința sa din satul Maluri, comuna Vulturu. Primele date arată că femeia a fost omorâtă de concubinul ei în noaptea de luni spre marți. Cei doi ar fi băut împreună luni seara la un magazin din sat și apoi ar fi mers acasă, acolo unde a avut loc nenorocirea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost