GALERIE FOTO: Copii din cadrul Centrului de Asistenţă şi Sprijin Focşani au plantat copaci, în „Luna pădurii”
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Copii din cadrul Centrului de Asistenţă şi Sprijin Focşani au plantat copaci, în „Luna pădurii”
GALERIE FOTO: Copii din cadrul Centrului de Asistenţă şi Sprijin Focşani au plantat copaci, în „Luna pădurii”
Voteaza :

Articolul a primit 6 voturi

Un grup de aproximativ 20 de voluntari, beneficiari ai unei măsuri de protecţie speicală din cadrul Centrului de Asistenţă şi Sprijin Focşani, al DGASPC Vrancea, s-au alăturat reprezentanţilor Asociației pentru Conservarea Diversității Biologice şi au marcat „Luna pădurii” cu acțiuni de plantare în aria protejată Râul Putna. Acestea au fost realizate în cadrul proiectului „Conserve and restore the aquatic habitats for otters in south-eastern Romania”.
Potrivit celor spuse de Adina Lăscan, purtătorul de cuvânt al DGASPC Vrancea, obiectivul principal al acestei acțiuni a fost acela de a îmbunătăți calitatea habitatelor utilizate de vidre, prin plantarea de puieți în aria naturală protejată Râul Putna. În cadrul acestui proiect au fost plantați peste 1000 de puieți. Terenurile pe care au fost realizate acţiunile de plantare sunt terenuri fără vegetaţie forestieră şi sunt predispuse sau afectate de diferite procese de degradare.
Ca urmare a activităţii de plantare în cadrul proiectului „Conserve and restore the aquatic habitats for otters in south-eastern Romania”, voluntarii au primit o diplomă prin care le este recunoscută contribuția în cadrul acestei acțiuni. Acestă diplomă este un certificat ce recunoaşte oficial voluntariatul realizat în cadrul acestei iniţiative şi îl transformă într-un plus pentru angajare la orice companie de profil din România. „Participarea copiilor şi tinerilor în cadrul acestui proiect contribuie la sporirea responsabilizării acestora faţă de importanţa protejării naturii, dar şi dezvoltarea abilităţilor lor practice. Ne dorim, de asemenea, ca această acțiune să fie una prin care să demonstrăm interesul față de natură și importanța implicării active în acțiuni ce vizează cultivarea respectului pentru mediul înconjurător în societatea actual”, a subliniat Adina Lăscan, purtătorul de cuvânt al DGASPC Vrancea.
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Inedit

VIDEO şi GALERIE FOTO: „Pe aicea nu se trece”, IMNUL VRÂNCENILOR, compus de interpretul Alin Stoica
     Interpretul de muzică populară din Vrancea, Alin Stoica, în vârstă de 24 de ani, originar din comuna Ploscuțeni, dar stabilit în Focșani, a lansat zilele acestea o piesă dedicată eroilor ce și-au sacrificat viața pe câmpul de luptă de la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost