GALERIE FOTO : Copii de clasa I, încântați de ora susținută de „doamna polițist“
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO : Copii de clasa I, încântați de ora susținută de „doamna polițist“
GALERIE FOTO :  Copii de clasa I, încântați de ora susținută de „doamna polițist“
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Elevii clasei I D, de la Şcoala Gimnazială "Duiliu Zamfirescu" Focşani, au fost foarte încântați de activitatea realizată împreună cu comisarul de poliție Monica Manolache, de la Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul IPJ Vrancea. Activitatea a avut loc miercuri, 17 mai 2017, în cadrul programului educațional la nivel național "Şcoala Siguranței Tedi", program care se înscrie în inițiativa îmbunătățirii siguranței elevilor din clasa I. „Doamna polițist“, după cum i-au spus copiii comisarului Monica Manolache, le-a prezentat prioritățile IPJ Vrancea şi le-a vorbit despre teme foarte importante, cum sunt: prevenirea violenței, a accidentelor de circulație, a delincvenței juvenile, siguranța pe internet, traficul de persoane, prevenirea furturilor. „Evaluarea am realizat-o printr-o expoziție de desene. Copiii au desenat şi au scris mesaje şi sloganuri de prevenție“, ne-a spus Violeta Gîsculescu, profesor pentru învățământul primar.
    Poliția Română, împreună cu Ministerul Educaţiei şi Tymbark Maspex România, a iniţiat şi implementat programul ,,Şcoala siguranţei Tedi”. Demersul are ca scop informarea copiilor cu privire la potenţialele pericole şi furnizarea de soluţii prin metode educative adecvate vârstei lor. Programul se desfăşoară pe tot parcursul anului şcolar 2016-2017 și este adresat elevilor aflaţi în primul an de studiu. 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Au reînceput lucrările de consolidare și restaurare la Prefectura Putna din Focșani
    Consiliul Județean Vrancea a reluat în această săptămână lucrările de consolidare și restaurare la clădirea fostei Prefecturi a Județului Putna, după o perioadă de pauză, în care lucrările la acest imobil simbolic pentru județul Vrancea au fost sistate din cauza litigiului în instanță cu vechiul constructor

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost