GALERIE FOTO : Concurs Național de Creație „Icoana și Școala mărturisirii“, în Protoieria Focșani II
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
GALERIE FOTO : Concurs Național de Creație „Icoana și Școala mărturisirii“, în Protoieria Focșani II
GALERIE FOTO : Concurs Național de Creație „Icoana și Școala mărturisirii“, în Protoieria Focșani II
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Anul 2017 a fost declarat de către Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române drept Anul omagial al sfintelor icoane, al iconarilor și pictorilor bisericești și Anul comemorativ Justinian Patriarhul și al apărătorilor Ortodoxiei în timpul comunismului, în Patriarhia Română. În acest context, Sectorul teologic-educațional al Patriarhiei Române, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice, organizează Concursul Național de Creație Icoana și Școala mărturisirii.
Concursul se adresează tuturor elevilor din învățământul preuniversitar, urmărind să-i ajute să își descopere, prin activități de creație, noi aptitudini, să își formeze deprinderi, să promoveze practici noi privind învățarea și să realizeze schimbul de experiență între copii. Concursul are trei secțiuni: literară, artistică și multimedia. Fiecare copil participant va alcătui un portofoliu, care să cuprindă o lucrare cu conținut teoretic (din secțiunea literară) și una cu caracter practic (din secțiunea artistică sau multimedia).
În Protoieria Focșani II, s-au înscris la concurs, până în acest moment, copii din următoarele parohii: Parohia Bordeștii de Jos, comuna Bordești; Parohia Slobozia Bradului, comuna Slobozia Bradului; Parohia Voetin, comuna Sihlea; Parohia Petreanu, comuna Poiana Cristei; Parohia Mihălceni, comuna Ciorăști; Parohia Vânători, comuna Vânători; Parohia Golești I, comuna Golești; Parohia Bogza, comuna Sihlea.
Pentru a oferi posibilitatea și altor copii să participe la concurs, Protoieria Focșani II a prelungit perioada de înscriere până la data de 22 martie 2017. Astfel, orice copil – îndrumat de către preot/profesor de religie/profesor de limba română/profesor de educație plastică – din parohiile sau școlile aflate în cuprinsul Protoieriei Focșani II poate depune, la sediul instituției (Strada Anghel Saligny, nr. 55 A, municipiul Focșani), portofoliul cu lucrările necesare, în conformitate cu regulamentul concursului. 

 

2 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • Nu va asteptati dragi copchii ca jurizarea sa fie corecta! Va castiga acel copil indrumat de popa bagat in fata pentru transfer !!! Dragi copii .

  DE Pteot tanar, postat pe 18-03-2017, la 00:05

 • O ICOANA CU CIPRIAN PAUNESCU DE LA BUZAU NU ATI FACUT?

  DE DAN, postat pe 21-03-2017, la 18:05

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Eveniment

Un tânăr de 24 de ani din Vrancea A MURIT, iar o adolescentă a fost rănită, în urma unui accident la Constanța
Florin Alexandru L., un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Dumitrești, a murit, iar o adolescentă de 17 ani a fost rănită, după ce maşina în care se aflau a intrat duminică dimineață într-un autobuz oprit la o trecerea pentru pietoni.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost