GALERIE FOTO : Colegiile Cuza și Unirea au reprezentat Vrancea la naționala de dezbateri
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO : Colegiile Cuza și Unirea au reprezentat Vrancea la naționala de dezbateri
GALERIE FOTO :    Colegiile Cuza și Unirea au reprezentat Vrancea la naționala de dezbateri
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Două echipe de elevi de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” și Colegiul Național Unirea din Focșani au reprezentat județul Vrancea la Olimpiada Națională de Dezbateri, Argumentare și Gândire Critică, desfășurată la Piatra Neamț în perioada 10-15 iulie. Conform datelor furnizate de profesoara Livia Marcu, de la Colegiul Național „Cuza”, au participat grupa de începători formată din Maria Dan și Alina Aurică, elevele profesoarei, în clasa a IX-a, specializarea matematică - informatică și Maria Andreea Fotache, eleva profesoarei Teodora Bentz, clasa a XI- a, specializarea științe sociale, care a obținut o valoroasă mențiune la olimpiada națională de limba și literatura română, de la Alba Iulia. De la Colegiul Național Unirea a participat echipa de avansați compusă din Alexandra Stan, Alexandra Iancu și Ruxandra Dobre, coordonate de profesoara Maria Zgăbârdici. „Au fost în jur de 300 de participanți din toate județele țării, echipe foarte bune. Au câștigat experiență deoarece au jucat meciuri, au câștigat meciuri, au pierdut, au asistat la meciuri interesante. Deja s-au îndrăgostit de fenomenul dezbaterilor și ele fiind începătoare promit să meargă și anul viitor. La urma urmei cele două instituții de învățământ au cluburi cu tradiție în județul Vrancea în ceea ce privește dezbaterile academice”, a spus profesoara Livia Marcu, de la Colegiul „Cuza”.
 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Eveniment

Un tânăr de 24 de ani din Vrancea A MURIT, iar o adolescentă a fost rănită, în urma unui accident la Constanța
Florin Alexandru L., un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Dumitrești, a murit, iar o adolescentă de 17 ani a fost rănită, după ce maşina în care se aflau a intrat duminică dimineață într-un autobuz oprit la o trecerea pentru pietoni.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost