GALERIE FOTO: Cercul Militar Focșani a găzduit Balul Bobocilor de la Colegiul
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Cercul Militar Focșani a găzduit Balul Bobocilor de la Colegiul
GALERIE FOTO:  Cercul Militar Focșani a găzduit Balul Bobocilor de la Colegiul
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    În data de 17.11.2017, elevii și profesorii Colegiului Tehnic "Gheorghe Asachi" au participat la BALUL BOBOCILOR 2017 desfășurat la CERCUL MILITAR FOCȘANI. Balul a început la ora 15,00, așa cum a fost anunțat de organizatori, s-a încheiat la ora 20,00. Spectacolul organizat de bobocii colegiului a fost presărat cu momente artistice realizate de cei mai inimoși elevi din clasele a X-a, aXI-a și a XII-a și a fost urmat de petrecerea cu tema BLACK AND WHITE PARTY unde elevii și profesorii au respectat codul vestimentar propus de organizatori.
    Anul acesta am promovat toleranța și implicarea la Balul Bobocilor astfel încât bobocii nu au trecut printr-o etapă de selecție ci au fost încurajați să participe toți cei care s-au înscris, au fost ajutați să se pregătească pentru a se exprima într-un mod cât mai expresiv.
    Spectacolul a avut drept obiectiv continuarea tradiției Balului Bobocilor în licee, într-o manieră diferită, care să ofere elevilor un spectacol atractiv într-un spațiu sigur și primitor și care să conducă la creșterea gradului de comunicare între elevi și profesori. Balul a fost deschis cu primirea oficială a tuturor elevilor de clasa a IX-a din cadrul colegiului care i-au încurajat astfel pe cei 11 boboci participanți la concurs. Aceștia din urmă și-au dovedit calitățile și talentul artistic pe parcursul a trei probe:  Expresivitate verbală, Dans (latino, hip-hop, tradițional românesc - Ciuleandra) și Originalitate.
    Juriul, format din profesorii Răvaș Marilena, Genoveva Levărdă, Anghele Florina, Ștefan Chipăilă și elevul Țurțudău George, a acordat următoarele premii:
MISS ADOLESCENȚĂ  - ANGELA NĂSTĂSACHE (9 A)
MISS ATITUDINE - ANA MARIA OLTIANU ( 9B)
MISS CREATIVITATE - DIANA PĂTRAȘCU ( 9C)
MISS ELEGANȚĂ - DENISA LOREDANA VOINESCU (9A)
 MISS EXPRESIVITATE - VERONICA ISOFACHE (9A
MISTER ORIGINALITATE - IRINEL PETRU TITIRE (9B)
MISTER EXPRESIVITATE - DANIEL VLĂDUȚ PĂROIU
MISS ORIGINALITATE -  NICOLETA DANIELA CAZAN 9A
MISS POPULARITATE - CRISTINA MURGU ( 9A)
MISTER BOBOC - IONUȚ FILIMON ( 9B)
MISS BOBOC - ADRIA PLEȘEA (9B)
    Activitatea a fost posibilă cu sprijinul directorilor Marilena Răvaș și Maria Drăgan precum și cu implicarea profesorilor Marinela Anghel, Carmen Dumitru, Cristina Gheorghe, Ciolpan Daniela, Mihaela Arhire, Marin Carla, Năstase Maricica, Stoica Daniela, Lovin Marlena, Dondoi Mariana și Chipon Gabriela. Decorul a fost realizat de elevii clasei a XI-a E și a XII-a D coordonați de doamnele Emilia Paiscar și Dumitrescu Vergina.
    Organizatorii mulțumesc celor 11 boboci pentru efortul depus, elevilor din clasele a 10-a, a 11-a și a 12-a pentru momentele distractive care au însoțit spectacolul bobocilor, profesorilor diriginți pentru popularizarea evenimentului, părinților care au înțeles rostul acestui bal precum și tuturor elevilor și profesorilor Colegiului Tehnic "Gheorghe Asachi" prin participarea cărora acest  eveniment a fost posibil. 
    Fotografiile au fost realizate de Doru Sava și prof. Mihaela Arhire.

prof. Marinela Anghel
Consilier de imagine C.T.G.A.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Eveniment

GALERIE FOTO: Vrancea autentică atrage turiști străini. Boteitul oilor și primărie construită în stil tradițional, la Negrilești
Sătenii din Negrilești se pot mândri cu cea mai frumoasă primărie de comună din județul Vrancea. Sediul administrației locale a fost inagurat, ieri, de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan și primarul comunei, Ion Văsuian.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost